Muharrem İnce’nin adaylığını günler öncesinden öğrenen CHP Tire Eski İlçe Başkanı Mustafa Güngör, Eski İlçe Yöneticisi Serhan Aydın, Ersin Güngör ve İnşaat Mühendisi Burak Alp Ersen bugün sabahın erken saatlerinde Muharrem İnce’yi evinin önünde karşıladı. Tire heyeti, İnce’ye adaylığının oylanacağı grup toplantısına kadar eşlik etti.

Muharrem İnce'nin geçtiğimiz kurultayda adaylığı ile olası cumhurbaşkanlığı adaylığı söz konusu olduğunda, bu konuda karşı düşüncede olan yöneticilere karşı isyan ederek, tepki göstermesi ile gündeme gelen Mustafa Güngör partiden, İzmir Büyükşehir ile Tire Belediye Meclis üyeliklerinden istifa etmişti. Bu olay İzmir ve Tire’de büyük yankı uyandırmıştı.

Muharrem İnce, sabah saat 07:30’da kendisine ulaşan Tireli destekçilerini karşısında görünce çok şaşırdığını, mutlu olduğunu ifade ederek herkesle teker teker kucaklaştı. İnce, Mustafa Güngör'e  "Mustafa abi seni parti çalışmaları ile cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yanımda görmek istiyorum" dedi. Yakasında bulunan 2 rozetten birini çıkartan Muharrem İnce, çıkardığı rozeti Mustafa Güngör'ün yakasına iliştirdi. İnce Tire heyetine yönelik yaptığı konuşmada; “Buradaki tüm misafirleri ve özellikle Mustafa Abi sizi 25 Haziran'da Çankaya Köşkü’ne bekliyorum” diyerek teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi