HaberTire Gazetesi olarak 2014 yerel seçimler öncesi son haberlerimizi yayınladık ve seçimlerin ülkemize, ilçemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 
Seçim süreci boyunca tüm partilere eşit uzaklıkta kalabilmiş, onurlu ve şerefli bir basın kuruluşunun temsilcileri olarak, bu seçime başımız dik, alnımız ak bir şekilde girmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şunu haykırarak söylüyoruz: "Hiçbir partiyi kayırmadık, hiçbir partiye sansür uygulamadık." Her partinin, her kesimin tercümanı olduk. Seçim süreci boyunca Tire'nin siyasi nabzını tutarak, kulislerden ve yetkililerden en son yaşanan gelişmeleri anında okurlarımıza ulaştırdık. Bunun karşılığını da seçim sürecinde, yaklaşık son bir ayda 150 bine yaklaşan (Google Analytics Raporlarına Göre) okurumuzun teveccühü ile almış olduk. Sağolun, varolun. 

Öncelikle Tiremiz için huzurlu bir seçim olmasını diliyor ve Tiremizi en iyi şekilde yönetecek, belediye başkanı ve ekibinin sandıktan çıkacağını umuyoruz. Bu noktada tüm adaylara başarılar diliyoruz.

Tire demokrasinin dolu dolu yaşandığı güzel Türkiye'nin nadide ilçelerinden biridir. İnanıyorum ki yarın da herkes demokratik bir şekilde sandığa giderek, oyunu kullanacak ve herhangi bir tatsızlık yaşanmadan seçimler sona erecek. 

Tire'de seçim süreci boyunca herhangi tatsız bir olay yaşanmaması adına son derece yoğun güvenlik önlemi alan Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü başta olmak üzere, seçim sürecinin huzuru için birçok çalışmaya imza atan Tire Kaymakamlığı, Tire İlçe Seçim Kurulu, Sivil Toplum Kuruluşları ve bu birimlerle uyum içinde çalışan siyasi parti temsilcilerine, tüm Tire halkı adına teşekkür ediyoruz. 
2014 Yerel Seçimlerinin Tiremize hayırlı olmasını diliyor, huzurlu bir seçim geçirmeyi temenni ediyoruz.


HaberTire Gazetesi Personeli Adına
İmtiyaz Sahibi Ercan ÇELİK
Editör: Haber Merkezi