Ak Parti Tire İlçe Başkanlığı, yılın ilk muhtarlar toplantısını bu sabah gerçekleştirdi. Tire Park AVM’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya Tire’deki tüm muhtarların büyük bölümü katıldı. Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş, İl Muhtarlar Komisyonu Başkanı Ayşe Cankurtaran ve Bölge Başkanı Deniz Doğan gibi önemli isimlerin de katıldığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Toplantının açılış konuşmasını ise Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı yaptı. Konuşmasına başlamadan tüm muhtarları selamlayan İlçe Başkanı Falakalı, muhtarların yerel demokrasideki önemine dikkat çekti. Muhtarlarla uyum içinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Falakalı, tüm muhtarların yeni yılını kutladı.

‘HALKIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ’

Falakalı’dan sonra mikrofona davet edilen Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, katılımın yoğunluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sürekli konuşmasını şu cümlelerle devam etti;

“Biz siyasetçiler, halkımıza hizmet etmek için varız. Halka hizmet etmenin en önemli yolu da tabii ki vatandaşla devletin arasında köprü görevi gören muhtarlarımızdan geçiyor. Bugün Tire’de muhtarlarımızla bir araya gelmemizdeki asıl amaç budur. Tire’de yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinlemek, çözümler üretmek için buradayız.

‘MUHTARLAR KOMİSYONU KURDUK’

Muhtarlarımızın taleplerine daha hızlı cevap vermek için İl Başkanlığımız bünyesinde Muhtarlar Komisyonu kurduk. Bu komisyonun başına, kendisi de eski muhtar olan Ayşe Cankurtaran’ı getirdik. Bundan böyle muhtarlarımız mahallelerindeki sorunları ve istekleri doğrudan komisyonumuza bildirebilecek. Böylelikle muhtarlarımızın taleplerine daha hızlı cevap vereceğiz.

‘HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Tire benim hayatımda çok önemli bir yere sahip. Uzun yıllar kimliğimde kayıtlı olduğum ilçe Tire olarak geçti. Bu yüzden Tire benim ikinci memleketim sayılır. Bugün bu kalabalığa baktığımda Tire’de görevli muhtarlarımızın büyük bir kısmının aramızda olduğunu görüyorum. Katılımlarınız için önce sizlere sonra Tire Teşkilatımıza teşekkür ediyorum”

GÜN BOYU TİRE’DEYDİ

Sabahın erken saatlerinde muhtarlarla buluşan Kerem Ali Sürekli, toplantının ardından Tire’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Cuma Namazını Tire’de kılan sürekli, namaz sonrası Tire’de esnafı ziyaret etti. Cuma Pazarı’nda pazarcı esnafıyla da bir araya gelen Sürekli, günün tamamını Tire’ye ayırdı.

Editör: Haber Merkezi