Ercan ÇELİK

Tire’de yeniden yapılanan Demokratik Sol Parti’nin Tire İlçe Başkanı İhsan Güçtekin olmuştu. Yönetim Kurulu’nun oluşmasının ardından harekete geçen partililer ilçe binasını da kurarak faaliyetine başladı. İlçe binasını açılış töreni ise Genel Başkan Önder Aksakal, İzmir İl Başkanı Hüseyin Kireç, çevre ilçelerin yöneticileri ve çok sayıda partili tarafından gerçekleştirildi.

Açılışın ardından konuşan DSP Tire İlçe Başkanı İhsan Güçtekin, Tire’nin her türlü sorununa çare olmak istediklerini belirtti. Güçtekin açıklamalarının devamında ise şu cümlelere yer verdi;

“15 Haziran 2020 tarihinde Örgütü kurarak ilçemize binamızı kazandırdık. Kısa sürede ilçe protokolü ve siyasi parti temsilcileriyle görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Hedefimiz yaşadığımız ilçede birinci parti olmak. Her kesimden kişilerle görüşerek bu hedefimizi onlara da aktardık. Tire’nin sorunlarını yönetimsel eksikliklerini bilmekteyiz. Hayal kurmayan başaramaz.

Daha önce yaptığımız Karadeniz turunda bölge belediyelerinin eskilerini ve artılarını gördük. Bunlardan faydalı olanları ilçemize uyarlamak için gerekli görüşmeleri yaptık. Yerel seçimlere daha 3 yıl olmasına rağmen ilçenin eksik yönleri ile ilgili plan ve projelerimizi hazırladık. Biz bu işi başaracağız. Her yer mavi olacak sloganı ile çıktığımız yola desteklerle bu aşamaya kadar geldik. Halkla beraber yönetime talibiz ve biz bunu başaracağız.”

,

Editör: Haber Merkezi