AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında düzenlenecek etkinlikler için hazırlıkları tamamladıklarını söyledi. 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci yıl dönümü programı, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. 15 Temmuz Pazar akşamı saat 21.00’den itibaren başlayacak programda İstanbul Süleymaniye Camisi imam ve müezzinleri kuran tilaveti ve kaside okuyacaklar ve Mehter Takımı gösterileri yer alacak. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ulusa hitabı canlı olarak verilecek. Gece yarısı tüm yurtta olduğu gibi Tire’de de sala okunacak. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapılacak. 

Program boyunca katılımcılara, lokma, çay ve su gibi çeşitli içecek ve yiyecekler ikram edilecek. 
Konuyla ilgili konuşan AK Parti Tire İlçe Başkanı M. Selman İçelli, “Vatanına, bayrağına ve milletin iradesine sahip çıkan genç, yaşlı, kadın, erkek, çoluk çocuk tüm Tirelileri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde birlikte olmaya davet ediyorum. 15 Temmuz 2016’daki o karanlık gecede tüm Tire bir olduk, kenetlendik ve demokrasi destanına şahitlik ettik. Aziz Türk Milletinin zafer gününde yine birlikte olalım” dedi. 

Editör: Haber Merkezi