Ak Parti İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Turhan, baba ocağı Tire’de davul zurnalar eşliğinde coşkuyla karşılandı.

 

Ergün ÇELİK
HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA

 

7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerine sayılı günler kala, adaylar kendi seçim bölgelerinde saha çalışmalarına hız verdi. İzmir’de Ak Parti’nin sürpriz adaylarından biri olan Ekonomist İbrahim Turhan da baba ocağı Tire’de Tireli hemşerileriyle buluştu. Sabahın erken saatlerinde Tire’ye gelen Turhan, Ak Parti İlçe Başkanı ve Parti Yöneticileri tarafından Tire’nin girişinde karşılandı. Günün tamamını memleketi olan Tire’ye ayıran İbrahim Turhan, Oda Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Konuşmalarında sık sık Tire Şivesi kullanan Turhan, Tirelilerin dilek ve şikayetlerini dinledi. Kahvaltı programının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Turhan, doğup büyüdüğü yer olan Tire sokaklarını karış karış gezdi.

 

 

MİTİNG GİBİ KAHVEHANE TOPLANTISI

Esnaf ziyaretlerinin ardından öğle saatlerinde Tire’de bulunan Aslanlı Çeşme Kıraathanesi’ne geçen Turhan, burada Tireli vatandaşlar tarafından davul zurna ile karşılandı. Bulduğu her fırsatta Tire’deki çocukluk anılarından bahseden Turhan, 7 Haziran seçimlerinde Tireli Hemşerilerinin desteğini istedi.

 

 

İZMİR’E 501 PROJE MÜJDESİ

Kahvehane toplantısında beraberinde getirdiği müjdeleri anlatan İbrahim Turhan, Ak Parti İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun  İzmir’e 501 projeyle geldiğini söyledi. Ak Parti hizmetlerinden İzmir’in de dolu dizgin yararlanması gerektiğini vurgulayan Turhan; “Ak Parti iktidarıyla Küçükmenderes Havzasına bereket yağacak dedi.

Tireliler tarafından adı “Ölüm Yolu”na çıkarılan Tire-Selçuk Karayolu’na da değinen Turhan; “En kısa zamanda Tire-Selçuk Karayolu’nu bölünmüş yol haline getireceğiz” dedi. Tarımdan hayvancılığa, sanayiden işletmeciliğe kadar birçok konuda Tire’ye tam destek vereceğini söyleyen Turhan; “Tire’yi hiçbir zaman unutmayacağını ve seçimlerden sonra da Tire’ye sık sık geleceğinin sözünü verdi. 

 
HABER VİDEOSU:

 

Editör: Haber Merkezi