Geçtiğimiz yıl ilçemize eklenen 6 yeni mahalleden biri olan İbn-i Melek Mahallesi, ‘örnek mahalle’ olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

 

Ergün ÇELİK

 

Mahalle Muhtarı Saim Yorgan, muhtarlığa seçildiği tarihten bu yana gerçekleştirdikleri hizmetler ile ilgili olarak HaberTire Gazetesi’ne konuştu. Her türlü sosyal hizmetin mahalleye ve mahalle halkına ulaştırılması adına canla başla çalıştıklarını dile getiren Yorgan, “İlçemizin tarım arazisi en fazla olan mahallelerinden biriyiz. Bu yüzden üreticinin mağduriyeti ve memnuniyeti bizim için son derece önemlidir. Bu kapsamda yapmış olduğumuz çalışmalardan en önemlisi Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla  gerçekleştirdiğimiz Sineklikuyu yol projesidir. Bunun yanı sıra belediyemizin desteğiyle mahallemize yeni bir durak ekledik. Turgut Özal Bulvarı ve Çağlayan Caddesi’nde yapılan yol çalışmaları, mahallemizin aynası oldu. Ayrıca mahallemizin çocukları için 2 adet oyun parkı yapıldı. Bu çalışmaların tümü için başta Belediye Başkanımız Sayın Tayfur Çiçek olmak üzere tüm Tire Belediyesi çalışanlarına, mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

“TİRE İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi, seçim süreciyle ilgili fikirlerini sorduğumuz Muhtar Saim Yorgan, “Malum seçim sürecine girdik. Seçimden çıkacak sonucun, Tiremiz ve köylerimiz için en hayırlısı olmasını diliyorum. Tire ve köylerinden hizmeti hiçbir zaman esirgemeyecek birini başkan olarak görmek isteriz.” diyerek, isim ya da partinin önemli olmadığını, önemli olanın, hizmetin vatandaşa ulaşması olduğunu belirtti. 

Editör: Haber Merkezi