AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar Tire’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Partililerle buluşan, onlara çabalarından dolayı teşekkür eden Hotar, “AK Parti bir ailedir. Bu bizim en büyük gücümüz.” dedi.


1 Kasım Seçimlerinde büyük bir zafer kazanan AK Parti’nin seçilen milletvekilleri seçim bölgelerinde teşekkür ziyaretlerine başladı. Seçimde İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili adayı olan ve seçilen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, ilçemiz Tire’nin de içinde bulunduğu seçim bölgesindeki ziyaretlerinin ilk gününde 5 ilçeye gitti.

KUTLAMA BAKLAVASI HOTAR’DAN 
AK Parti İzmir Milletvekili Hotar, sırasıyla; Kiraz, Beydağ, Ödemiş, Tire ve Bayındır’a gitti ve oradaki partililerle bir araya gelerek, seçim sürecindeki başarılı çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik etti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve bazı il yöneticilerinin de eşlik ettiği Hotar, gittiği her ilçeye bir tepsi de baklava götürüp partililere jest yaptı. 

BAŞKAN ÇELTİKCOĞLU VE PARTİLİLER ÇİÇEKLERLE KARŞILADI
Hotar’ı parti binası önünde İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Kadın Kolları Başkanı Meral Ünalan, Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül ve parti yöneticileri ve üyeleri çiçeklerle karşıladı. Parti binasına çıkan orada kısa bir süre duran Hotar, daha sonra, günün son ziyaret noktası Bayındır ilçesine doğru yola çıktı.

Parti binasında toplantı salonunda bekleyen partililere ilk seslenen isim İlçe Başkanı Çeltikcoğlu oldu. Çeltikcoğlu konuşmasında, Hotar ve Delican’a “hoş geldiniz” dedi. Çeltikcoğlu, ilçe teşkilatı olarak var güçleriyle seçim çalışmalarında bulunduklarını ve oylarını arttırdıklarını belirtti. 

DELİCAN, HOTAR’I KABİNEDE BAKAN OLARAK GÖRMEK İSTEDİKLERİNİ SÖYLEDİ
Sonrasında söz alan İl Başkanı Bülent Delican, tüm partililere seçim sürecinde gösterdikleri çabalar, verdikleri emeklerden dolayı teşekkür etti ve hepsini tebrik etti. Delican, listede yer alan Tireli milletvekili adayı Emin Sefa Kayacan’a da Tire’deki büyük gayretleri ve çabalarından dolayı ayrıca teşekkür etti. Delican konuşmasını, İzmir 2. Bölge’den seçilen Nükhet Hotar’ı kabinede bakan olarak görmeyi İzmirliler olarak çok istedikleri temennisinde bulunarak tamamladı.
Son sözü alan Genel Başkan Yardımcısı Hotar, AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu, kendisinin partiye ve partililere hep böyle baktığını belirterek sözlerine başladı. Hotar, “Biz bir aile olmasaydık. Yedi düvelin bize karşı sürdürdüğü saldırı, komplo ve baskılardan başımız dik, güçlü ve birlik-beraberlik içerisinde çıkamazdık. Böyle baskıların altından dağılmadan, kırılmadan sadece aileler çıkabilir.” dedi.

“BİZE OY VERMEYENLERİN ‘KEŞKE BİZ DE OY VERSEYDİK’ DEMELERİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Kendilerine oy veren % 50’yi mahcup etmemek ve pişman olmalarına sebep olmamak, hatta kendilerine oy vermeyenleri ‘Keşke ben de oy verseydim’ dedirtmek için seçimin hemen ardından durup dinlenmeden, köşeye çekilmeden çalışmalarına başladıklarını belirten Hotar, “Bizim AK Parti olarak bir gün bile boş duracak vaktimiz yok. Çünkü biz bu ülkeyi ve milleti çok seviyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımıza güçlü ve dünyada söz sahibi bir ülke miras bırakmak istiyoruz” dedi. 

“PARALELİ, ÇAPRAZI, MEDYASI, HOLDİNGİ, MUHALEFETİ HEPSİ BİR OLUP BİZE SALDIRDI”
“Dünyanın birçok büyük ülkesinin yanı sıra içeride; pareleli, çaprazı, medyası, holdingi, muhalefet partileri hepsi bir olup var güçleri ile üstümüze geldiler” diyerek, seçim sürecinde verilen mücadelenin büyüklüğünü anlatmaya çalışan Hotar, seçimin hemen ardından AK Parti’nin seçim meydanlarında verdiği vaatlerin takipçisi olduklarını ilan eden medya kesimlerine yönelik te ifadelerde bulundu. 

“AK PARTİ, VERİLEN SÖZLERİN EN İYİ TAKİBİNİ YİNE KENDİSİ YAPAR”
Hotar, “AK Parti vaatte bulunmaz, taahhütte bulunur. Kimsenin bizim vaatlerimizi takip etmesine gerek yok. Biz kendi vaatlerimizi en iyi şekilde takip edeceğiz. Onlar bu ülke için gerçekten iyi bir şeyler yapmak için çaba içinde olsalar daha iyi olacak.” dedi. Hotar, yeni kabinede yer alması veya İzmir’den kimlerin kabineye girme ihtimalinin bulunduğu yönündeki soruya ise, “Bizim makamlara talip olmamız söz konusu olamaz. Bize görev verirlerse, hizmet için verilen görevi kabul ederiz” şeklinde cevapladı.

Editör: Haber Merkezi