Ak Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, seçim çalışmaları kapsamında Tire teşkilatına gelerek partililere hitap etti. Aşlık daha sonra meşhur Tire pazarını ve esnafını gezdi.



Ergün ÇELİK


HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA
Ak Parti Tire belediye başkanı Mehmet çeltikcoğlu ve ilçe başkanı kamil yaldız’dan seçim çalışmalarının ne yönde sürdüğüne dair bilgiler alan Milletvekili Aşlık, 16 mart’ta İzmir’de yapılacak olan mitinge dek ikili ilişkiler ile seçim çalışmalarını sürdürmenin faydalı olacağına değinerek, “16 Mart’taki mitingimize kadar çalışma tempomuzu artırarak devam edeceğiz. TBMM tatile girdi. Tüm izmir milletvekilleri olarak seçim çalışmalarında sizlerle olacağız. Çalışmalarınıza destek vereceğiz” dedi.
İlçe başkanı olarak 2 dönem görev yaptıktan sonra belediye başkan adayı olarak gösterilen Çeltikcoğlu ve İzmir’deki diğer 2 ilçenin de belediye başkan adaylarının daha önce ilçe başkanı olduklarına ve bu nedenle de yerel seçimlerde mutlak başarı göstermelerinin gerekliliğine değinen Aşlık, “Tire’de sizlerden yüksek bir başarı bekliyoruz. Bu başarı baz alınarak diğer ilçe başkanı arkadaşlarımızda sonraki seçimlerde milletvekilliği ya da belediye başkanlıkları için aday gösterilebilsinler. Teşkilattan gelmenin önemi burada anlaşılıyor. Teşkilat olmasa beni kim tanırdı. Bizi bir yerlere getiren teşkilattır. Ben çiftçi Mehmet efendinin oğlu Ali’yim. Öte yandan ilçe başkanlarımız neden milletvekili olmasınlar. Tire’den bu dönem kesinlikle bir arkadaşımızın milletvekili olmasını istiyoruz” dedi.
Türkiye’nin geleceği açısından 2014 yerel seçimlerinin önemine değinen Aşlık, “Türkiye ya dünya ülkeleri arasında yer alacak ya da Suriye, ırak olacak. Oynanan oyunun arkasında uluslararası güçler var. Bu güçler hep birilerini kullanır. Bu sefer piyango cemaate vurdu. Bize şu an zulmeden insanlar bizim insanımız. Bize operasyon yapanlar bizim çocuklarımız. Bu oyunu bozma adına daha gayretli olmalıyız. Hizmet hareketi evlere gidip CHP’ye nasıl oy isteyecek merak ediyorum. Menderesi asıp hikâyeler uyduranlar şimdi yine hikâye uyduruyor” dedi.
17 Aralık operasyonu kapsamında gözaltına alınan ve geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan Bakan Muammer Güler’in oğlu ile ilgili olarak konuşan Aşlık, “Bakan Güler’in oğlunun istanbulda moloz toplama ve dökme üzerine şirketi var. İşyerini home Office olarak kullanıyor. Bekar olduğu için. Para sayma makinesi olayı budur. Dedikodu ne peki, rüşvet geliyor ve 1 para sayma makinesi yetmiyor 6 tane almışlar” dedi.
Aşlık daha sonra tire Salı Pazarı esnafını tek tek ziyaret etti.


HABER VİDEOSU:
Editör: Haber Merkezi