Geçtiğimiz yere seçimde Demokrat Parti’den Tire Belediye Başkan Adayı olan Hasan Sarp, il teşkilatının atamasıyla tekrar ilçe başkanı oldu.

 

Ercan ÇELİK

 

Yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmak üzere DP ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Hasan Sarp’ın yerine Saffet Yorgan getirilmişti. Yaklaşık 7 ay sonra DP İl Teşkilatı’nın kararıyla, Hasan Sarp, tekrar DP Tire İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

Konuyla ilgili olarak gazetemizi ziyaret eden İlçe Başkanı Hasan Sarp’ın yanında, partinin ileri gelenlerinden ve yönetim kurulu üyesi Celal Keseli eşlik etti. Hasan Sarp Başkanlığı’ndaki DP Tire İlçe Teşkilatı yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor; Celal Keseli, Kadri Pazarçeviren, Ünal Ziylan, Alper Kasap, Halil Mermer, Aydın Akyol, Muzaffer Akdın, Hüseyin Gazcı, Ahmet Özgen, Sedat Büçker, Mustafa Kırıcı, Gülşah Görgün, Salih Tabaru ve Aykut Yıldırım. 30 Mart Seçimlerinden sonra DP’nin il bazında yenilenmeye gittiğini belirten Sarp, bu yapılanma çerçevesinde kendisinin de tekrar ilçe başikanlığına atandığını söyledi.

Sarp, “Yeni seçilen İzmir il yönetimi de ilçeleri birer birer atamaya başladı. Bunun neticesinde 24.09.2014 tarihinde görev bana verildi. Biz de ivedilikle partimizin ileri gelenleriyle oturup durum değerlendirmesi yaptıktan sonra yeni yönetimimizle Tire’de partimizi en iyi şekilde temsil etmek adına ve tiremize hizmet etmek adına, görevimize başladık.

 

“İLÇEMİZ İÇİN HİZMETE HAZIRIZ”

Temiz siyaset vurgusu yapan genç başkan, “Temiz siyaset, yapıcı siyaset toparlayıcı ve belirleyici siyaset anlayışıyla yola çıktık. Amacımız ortamı geren değil, her zaman doğrunun ve iyinin yanında olacağımızı üzerimize görev düşerse de Tire’ye hizmete hazır olduğumuzu bu vesileyle ifade etmek isterim. Kimseye kırgın ya da küskün değiliz, partililerimize ve halkımıza saygılıyız. Kapımız herkese açık.  Toparlayıcı ve birleştirici olacımığız da belirtmek isterim. Herkesin görüşüne de saygı duyuyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

BAYRAMLAŞMAYA DAVET ETTİ

Açıklaması esnasında Kurban Bayramı’nda yapılacak bayramlaşmadan da bahseden Sarp, “Bayramlaşma Bayramın 2. Günü saat 12:00’de Atatürk Parkı üzerinde parti, binasında yapılacaktır. Paritili partisiz tüm halkımız davetlidir. Türm halkımızın da partililerimizin kurban bayramını tebrik ederiz. “ dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kendisi aday olduktan sonra ilçe başkanlığı görevini devralan ve yaklaşık 7 ay bu görevi yapan Saffet Yorgan’a da teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Hasan Sarp, “30 Mart seçimlerinde adaylığım sürecinde başkanlık görevini başarıyla yerine getiren Saffet Yorgan’a da bu vesileyle hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

 

Editör: Haber Merkezi