Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Teşkilatı, seçim öncesi son mitingte Altay konseriyle büyük bir coşku yarattı.

 


Ercan ÇELİK

HABER VİDEOSU EN ALT KISIMDA


Dün akşam Yanık Konak Meydanı’ndaki miting alanına yüzlerce araçlık dev bir konvoyla giden MHP’liler, burada gece boyunca büyük coşku yaşadılar. Mitinge İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Taşer ve MHP’li Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu da katıldı.

Altay’ın birbirinden özel şarkılarıyla coşan binlerce MHP’li seçim sürecinin son mitinginde büyük coşku yaşadılar.

 

ALTAY COŞTURDU

Altay konseri öncesinde konuşan MHP’nin güçlü adayı Hasan Çağlı, “Bugüne kadar projelerimizden bahsettik. Bugün en önemli projeyi açıklıyorum. Aynı zamanda en kısa vadelisi. En önemli projemiz, Tire’deki siyaset tüccarlarını, siyaseti ticarete alet edenleri, Tire’yi aptal sanıp arkasından iş çevirenleri 30 martta sandığa gömme projesidir. Bunlar her seçim döneminde ortaya çıkarlar. Derler ki; ‘Bu ilçede bizim işaret ettiğimiz parti kazanır. Bizimle kim pazarlık yaparsa, seçimi o parti kazanır.’ 30 Martta bunları sandığa gömmeye hazırmısınız? Ben de söz veriyorum. 30 Marttan sonra Tire’de siyaset – ticaret ilişkisi olmayacak.” Dedi.

 

DEDİKODULARI YALANLADI

Milliyetçi Hareket Partisi hakkında Tire’de ortaya atılan, başka partiyi destekleyecekleri konusundaki iddiaları da sert bir dille yalanlayan Çağlı, “Diyorlar ki; ‘MHP seçime bir gün kala AKP’yi destekleyecek.’ Aynı arkadaşlar gidip başka yerlerde ‘MHP, Tayfur Çiçek’i destekleyecek’ diyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi burada işte. Milliyetçi Hareket Partisi 30 Martta iktidarı ele geçericek. İktidar bizim.” Dedi.

 


“ÇEKLER NAZIM BEYİN CEBİNDE KALDI”

Siyaset tüccarı diye nitelendirdiği isimlerin CHP’de de AKP’de olduğunu söyleyen Hasan Çağlı,  “Mehmet Çeltikcoğlu bunların ellerini kaldırdı. Kim bu? Nazım bey. Nazım bey ‘benim arkamda demokrat kitle var. 5 bin oyum var’ diyor. Tireliler Nazım Çulcu’yu geçen seçimlerden iyi tanır. Tayfur Çiçek’le kol kola Tire’de imar yolsuzluğu yapma çalışması içindeydiler. Meşeli Tepe’deki, Torbalılı iş adamının arazilerini, çekler karşılığında imara açma çalışması yaptılar. Bu çeklerin bir kısmı Demokrat Parti’nin seçim çalışmalarında kullanıldı ama bunlardan yüksek miktardaki çekler, Nazım beyin cebinde kaldı. Bunlar siyasetten geçinen insanlar, siyaseti ticaret haline getirmiş insanlar.” Dedi.

 


“MEHMET’İN YANLIŞI GÖKÇE OK”

Konuşmasında Mehmet Çeltikcoğlu ve Ak Parti’ye de yüklenen Çağlı, “Mehmet kardeşimin bir yanlışı da, kendisini AKP’den aday yapan birini, kendine yama yapması oldu. Kimdir bu? Gökçe Ok. Bu Gökçe Ok’un bir marifetinden bahsetmek istiyorum size. Bu arkadaş DP’deyken bir çelenk koyma törenine gidecekler. Ortapark’ta. Gökçe Ok , dönemin ilçe başkanı Bekir’e, ‘Beni oraya götürme. Ben o adamın önünde eğilemem’ diyor. O adam dediği de Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk. Fakat gitmek zorunda kalıyor. Çelenk töreninde Gökçe Ok’un hareketi aynen şu. Çelenki koyduktan sonra eğiliyor ve ağzından çıkan kelime şu ‘O.Ç.’ Buradan cumhuriyet savcısına suç duyurusunda bulunuyorum. AKP’nin kontenjan birinci sıra adayı maalesef bu kadar kalitesiz birisi.” Dedi.







HABER VİDEOSU:

Editör: Haber Merkezi