Ak Parti İzmir Milletvekilleri, Ak Parti Tire İlçe teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu ve partililere hitap etti.


Ak Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Hamza Dağ ve Kerem Ali Sürekli Tire’ye gelerek Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundu ve partililere hitap etti. Milletvekillerine Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de eşlik etti.

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu, “Bugün tire ayrı bir heyecan yaşıyor. Vekillerimize nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ilçemize hoş geldiniz diyorum” dedi.

 

1 KASIM ANADOLU DEVRİMİ MÜBAREK OLSUN

İzmir Milletvekilleri adına konuşan Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 1 Kasım gününü Anadolu Devrimi şeklinde adlandırdı ve “Anadolu Devrimi mübarek olsun” dedi. Dağ konuşmasını şöyle sürdürdü, “1 Kasım’da Türkiye’de farklı bir gün ve dönem yaşandı. 2 Kasım’dan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Kasım’da seçim başkadır, Kasım’da devrim başkadır. 2015 Kasım’ından sonra artık hiçbir eskisi gibi olmayacak diyerek çıktığımız yolda yaşadığımız hiçbir şey artık geçtiğimiz 5 ay gibi olmayacak. 5 aylık süre zarfında ülke için operasyon yapmaya çalışanlar, aman koalisyon kurun, Ak Parti CHP koalisyonu kurmazsanız mahvolursunuz, ekonomi biter diyenler 1 Kasım’da aldınız mı cevabınızı? Manşet atıp, ‘Beyninizi de yanınızda götürün’ diyenlere millet verdimi cevabını? Aldınız mı cevabınızı?” dedi.

 

VERDİĞİNİZ OYLAR SİZİ MAHÇUP ETMEYECEK

“Bundan sonra 4 sene zarfında artık iş bize düşüyor” diyerek konuşmasını sürdüren İzmir Milletvekili Dağ, “4 senelik süre zarfında bize vermiş olduğunuz oylardan hiç mahcup olmayacaksınız. Tire’nin sokaklarında başınız dik alınınız açık gezeceksiniz. Hamza Dağ sizi hiç mahcup etmedi etmeyecek. Kerem Ali Sürekli, Mahmut Atilla Kaya sizi hiç mahcup etmeyecek. Herkes oturduğu yerde emin olsun. Ama birileri korkmaya başladı. Onlar korksun. Koltukları istismar yoluyla elde edenler korksunlar. Belediyeye işçi alırken Ak Partili CHP’li diye ayıranlar, 2019’da sizi görevden alacağız ve bu belediye binasına Ak Parti bayrağı dikilecek” şeklinde konuştu.

Ak Parti İzmir Milletvekilleri ve beraberindekiler daha sonra Ödemiş, Kiraz, Beydağ ilçelerini ziyaret etmek üzere Tire’den ayrıldılar.


Editör: Haber Merkezi