Bayındır’da partisinin düzenlediği iftara katılan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, birilerinin çözüm sürecinden rahatsız olduğunu belirterek, “buna rağmen terör tarihin çöplüğüne atılacak” dedi.


Nadir UYSAL / Yeni Asır Gazetesi

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, birilerinin çözüm sürecinden rahatsız olduğunu söyledi. Partisinin, Bayındır’da düzenlediği iftar yemeğine katılan Dağ, “Buna rağmen terör tarihin çöplüğüne atılacak” dedi. Gezi olaylarını, Türkiye’ye karşı dış güçler tarafından oynanan bir oyun olarak değerlendiren milletvekili Dağ, “Bu oyunu sağduyulu bir şekilde davranarak, başarıyla bertaraf ettik. Fakat yeni girişimlere de hazırlıklıyız. Uzun yıllardır süren terör sorununu çözmenin arifesindeyiz. Hamdolsun 7 aydır şehit haberi almıyoruz. Ancak bazı güçler enerjimizi ve gücümüzü baltalamak için çok uğraş verdiler. Güçlü siyasi, iktisadi ve sosyal yapımız nedeniyle oynanan oyunda başarılı olamadılar. Brezilya’da ise Türkiye’deki oyunun aynısı sahnelendi ve başarılı oldular. Mısır’daki son durum  ortadadır. İktidar olarak oynanan oyunların farkındayız “diye konuştu.


“MUHALAFET BOŞLUĞU VAR”
Türkiye’de muhalefet boşluğu yaşandığını kaydeden Dağ, “Halkın sorunlarına çözüm üretmiyorlar. Bu güne kadar sadece ‘Ergenekon ve ‘Balyoz’un’ avukatlığını yaptılar. Şimdi de, Gezi parkı olaylarıyla başlayan uluslar arası organizasyona avukatlık yapıyorlar. Toplumu okumak ve toplumun dertlerini dinlemek ve bu yönde iktidarı zorlama gibi bir niyetleri yok. Ülkemizde iktidar boşluğu olmadığını herkes biliyor. Tam tersine bu ülkede muhalefet boşluğu var” dedi. Dağ, Bayındır’da yapılan yatırımlarında takipçisi olduklarını söyledi. İftar yemeğine, Belediye Başkanı Mehmet Kertiş, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Necdet Yılmaz, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Editör: Haber Merkezi