Ercan ÇELİK

Tire’nin yeni ve büyük mahallelerinden biri olan Adnan Menderes Mahallesi’nde, bir aday daha “Mahallem için ben de varım!” dedi.

Doğma büyüme Adnan Menderes sakinlerinden biri olan ve sadece mahallede değil, Tire genelinde tanınan isimlerden biri olan Hakan Aydoğdu, mahalle muhtarlığı için aday olduğunu açıkladı.

Adnan Menderes Mahallesi’nde, Aydoğdu Kahvehanesi’nin ve yanındaki marketin işletmeciliğini yapan 40 yaşındaki Hakan Aydoğdu, evli ve 2 çocuk sahibi.

2014 yerel seçimlerinde mevcut muhtara rakip olarak aday olan Hakan Aydoğdu, o dönem ciddi sayıda oy almıştı. 2019 seçimlerinde, Adnan Menderes Mahallesi’ne hizmet etmek için kolları tekrar sıvayan Hakan Aydoğdu, “Mahallelimizin önceki seçimde sağolsunlar yoğun bir talebi vardı. Bu seçim için de mahallemden ve çevremden gelen ısrar üzerine, mahalleme hizmet etmek için aday oldum. Daha Adnan Menderes Mahallesi  kurulmadan önceleri biz burada yaşıyorduk ve mahallenin tüm sorunlarını, tüm ihtiyaçlarını en iyi bilenlerden biriyim.  Mahallemizin en iyi hizmeti alması için gerekli temasları yapabilecek bağlantılara sahibim. Eğer mahalle sakinlerimiz teveccüh gösterir de bu görevi bana verirlerse, mahallemize tüm hizmetlerin gelmesi için en şekilde iyi çalışacağıma söz veriyorum.” Dedi.

Ayrıca mahallede esnaflık yapan Hakan Aydoğdu, “En kötü muhtar ulaşılamayan muhtardır. Biz neredeyse günün her saati, esnaf olduğumuz için mahallenin içinde, herkesin rahatça ulaşabileceği bir noktadayız. Ulaşılabilir bir muhtar olacağıma söz veriyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi