Hürriyet Mahallesi muhtar adayı Gürol Toskan, sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekilerek yerine Hakan Akbaş’ı getirdi.



Ergün ÇELİK


Yaklaşık 2 ay önce Hürriyet Mahallesi’nden muhtar adaylığını ilan eden Gürol Toskan, seçimlere on gün gibi kısa süre kala yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle aday olmaktan vazgeçti. Aday olmasa da Hürriyet Mahallesi için çalışmalarına devam edeceğini belirten Toskan, “Mahallemiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Aynı kadroyla hizmet yarışında yine varız. Listemizdeki birinci azamız Hakan Akbaş’ı yeni muhtar adayı olarak belirledik. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.  Seçimlere çok zaman kala adaylık çalışmalarına başlayan yeni aday Akbaş, “ Bizim listemizde asıl olan hizmettir. Hangimiz muhtar olursak olalım bütün çabalarımız Hürriyet Mahallesi içindir. Ekip arkadaşlarıma ve mahalle sakinlerimize güveniyorum. Tüm seçmenlerimizden destek bekliyorum.” Dedi.



HAKAN AKBAŞ KİMDİR?

1976 Tire doğumlu ilk ve ortaöğretimini Tirede tamamlamış ve Mersin Üniversitesinden mezun olmuştur. Uzun yıllar Tire’de faaliyet gösteren Kutsan fabrikasında çalışmış ve 4 yıldır 2 nolu sağlık ocağı altında büfe işletmeciliği yapmaktadır. Hakan Akbaş evli ve 1 çocuk babasıdır.

Editör: Haber Merkezi