Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Toskan, “Muhtarlık, yan gelip yatma yeri değildir.” diyerek mahallesiyle ilgili projelerini aktardı.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’nin kalabalık mahallelerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi’nde son düzenlemeyle ayrılan ve Tire’nin yeni mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’nde, Tire’nin tanınmış esnaflarından Gürol Toskan muhtar adayı oldu.


HaberTire Gazetesi’ne özel açıklamada bulunan Toskan, mahallesinin sorunlarını bildiği için aday olduğunu dile getirerek, aday olmasındaki amaçlarını ve hedeflerini sıraladı. Gürol Toskan, “Masa başında mühür basmak, ikametgah çıkarmak için değil, yanınızda ve yerinde hizmet anlayışına inandığım için adayım. Başarının mutlak yolu çalışmaktan, dürüstlükten, samimiyetten geçtiğine inandığım için adayım.  İyi bir eş, iyi bir baba ve en önemlisi iyi bir yurttaş olduğum için adayım. Mahalle sakinlerinin, her sokağın ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda belediye, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde uygulanacak projelerle, yepyeni daha yeşil ve bakımlı çağdaş bir hürriyet mahallesinde yaşamak için adayım. Hayale değil gerçeğe; sorunu tespite değil, çözmeye, komşu değil komşu olmaya, ben değil bizlere, kişiye değil mahalleliye hizmet için adayım. Makamların kişisel bir araç değil, hizmet kapısı olduğunu düşündüğüm için adayım. Hürriyet Mahallesi sayfası oluşturarak internet bağlantılı tüm Hürriyet sakinlerine bu sayfadan muhtarlık hizmetlerini bilgilendirmek için adayım. Mahallemiz ve sokak aralarında çökmüş, bozulmuş yol ve kaldırımların yapılması ve onarılması için belediye ve üst makamları yürürlüğe sokmayı düşündüğüm için adayım. Hürriyet Mahallesi’ne; mahalle sakinlerinin desteğini alarak üretmek ve çalışmak için adayım. Muhtarlık makamının insanlara hizmet üretmek yeri olduğu, büyük önem ve değer taşıdığını ayrıca muhtarlığın yerel yönetimlerde bir çarkın dişlisi gibi olduğunu düşündüğüm için adayım.

 


HALKLA BİRLİKTE YÖNETİM

Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı Gürol Toskan, sloganının “Hürriyet Mahallesi’ni halka rağmen değil, halkla birlikte yönetmek” olduğunu belirterek, “Muhtarlık yan gelip yatma yeri değildir. Mahalleme hizmet getirmek, mahallemde birleştirici olmak için adayım.” dedi.

 


GÜROL TOSKAN KİMDİR?

1964 yılında Tire’de dünyaya gelen Gürol Toskan, doğduğu mahallede yaşamaya devam ediyor. Toskan, evli ve 3 çocuk babası. Aynı zamanda yaklaşık 25 yıl lokantacılık yapan Gürol Toskan, şimdi catering firması sahibi ve lokma imalatı yapıyor. 30 yıldır Tire’de esnaf olan Gürol Toskan, mahalleli ve Tireli tarafından yakından tanınan bir isim. 

Editör: Haber Merkezi