CHP Tire İlçe Başkanı İsmail Güleç yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Genel Merkezimiz aday belirleme sürecini titizlikle yürütmektedir. Belediye Başkan Adayimiz netleşmeden ve resmi açıklama gelmeden ,ortada gezen adaylığı kesinleşmiş görüntüsü vermeye çalışılan bir takım grupların bu yarattıkları algılar parti kurumumuza zarar vermektedir. Genel Merkezimiz en doğru adayı belirleyip bizlere bildirildiği zaman siz değerli Tire Halkımız ile paylasacagiz.

Aynı zamanda İYİ Parti ile İttifak görüşmeleri de henüz kesinleşmedi.Bir önceki seçimde ,İzmir'de CHP 8 ilçeyi kaybetmişti,Bu seçimde bu 8 ilçeyi İYİ Parti ile ittifak yaparak kazanabiliriz.Bu 8 ilçe ile kararı Gnl merkezimiz verecektir.Geri kalan 22 CHP'li belediyemizin üzerine koyacağımız her ilçe bize güç verecektir.

Tire de ki seçim sürecini sağlıklı ve başarılı bir şekilde hep birlikte yürüteceğiz.Şu süreçte Tire CHP'li bir belediye olarak devam etmekte ve devam edecektir.Bir metal yorgunlugu varsada bunu  daha yeni ve heyecanlı kadrolarla  devam ettirme yetkisi yine Genel Merkez ve İlçe merkezdedir.

Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek olan Köylü kentli demeden her kesimde sevilen ve her kesimi kucaklayan bir Belediye Başkan Adayımız ile birlikte CHP Belediyeciliğini ilçemizde yasatip tüm Tire Halkımızı  kucaklayacağız.

Aday adaylarımızın hepsi birbirinden değerlidir ve  adaymış gibi çalışmalarına devam etmektedirler. Elbette ki Genel merkezimizin titizlikle yaptığı çalışmalar sonucu içlerinden biri aday olacaktır. Bize düşen bu süreçte sabırla beklemektir. Sürecin uzamasından kaynaklı ortalıkta dolaşan bilgi kirliliği ve dedikodulara itibar etmeyiniz. Vakti geldiğinde gerekli en doğru bilgiler ilçe başkanlığımız tarafından kamuoyuyla paylaşılacaktır.”

Editör: Haber Merkezi