CHP Tire İlçe Örgütü, 6 Aralık 2015’de ‘Gençlik Kolları Başkanlığı’ seçimi için kongre kararı almıştı. 2003 yılında bu yana, gençlik kolları başkanını kongre ile seçmeyen Tire İlçe Örgütünde, 12 yıl arasında sonra bir ilk yaşanacak ve demokrasi çarkı daha güzel bir şekilde dönecek.


6 Aralık günü parti binasında öğlen saat 13:00’de başlayacak ve ikindi saat 16:00’ya kadar sürecek olan gençlik kolları başkanı seçiminde, partinin gençlik kollarına üye olan gençler oy kullanacak. Gençler, kendi tercih ettikleri adayı başa getirecek.

SARDOĞAN VE YALVAÇ DA ADAYLIK BAŞVURUSU SIRASINDA HAZIR BULUNDU
CHP’li gençleri şimdiden heyecanlandırmış olan bu seçimde adaylığını ilan eden ilk isim Görkem Çolak oldu. Çolak, hafta sonu İlçe binasında resmi başvurusunu ilçe yöneticilerine yaptı ve gençlerin yöneticisi olmak istediğini resmen ilan etmiş oldu. Görkem Çolak’ın adaylık başvurusunu yaptığı toplantıda İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ve Gençlik Kollarının mevcut Başkanı Lütfi Yalvaç da yer aldı.

CHP’L GENÇLERİN BAŞKANI OLMAK İÇİN YOLA ÇIKTI
1991 İstanbul doğumlu olan ve Ege Üniversitesi Tire Kutsan Meslek Yüksek Okulu mezunu olan Görkem Çolak, 2009 yılından bu yana Tire’de yaşamakta. Okulu bitirdikten sonra gerek özel teşebbüslerde yaptığı işlerde, gerekse mezunu olduğu okul adına gerçekleştirdiği organizasyonlardaki başarısı ile dikkatleri üzerine çekmiş bir isim olan Çolak, yaklaşık 2 yıldır CHP Tire Gençlik Kollarında aktif şekilde görev almakta.

“BENİ SEÇMELERİ HALİNDE ARKADAŞLARIMI MAHÇUP ETMEYECEĞİM”
Siyasette aktif olarak yer aldıktan sonra, başarılı duruşunu bu alanda da gösteren Çolak, kısa süre içinde gençlik kolları içinde de önlerde yer alan bir isim oldu. Tire’yi ve CHP’yi çok sevdiğini, Atatürk’ün partisinde görev yapmaktan dolayı gurur duyduğunu her fırsatta dile getiren Görkem Çolak, parti binasında yaptığı resmi adaylık başvurusu toplantısında yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi: “Seçim sonucu arkadaşlarım beni seçer, beni bu göreve layık görürlerse, onları mahcup etmeyeceğim. Görevimi en iyi şekilde yapacağım. Tüm genç arkadaşlarımın desteğini bekliyorum.” 




Editör: Haber Merkezi