Kongre heyecanının sürdüğü CHP Tire İlçe Örgütü’nde, gençlik kolları, yaptığı basın açıklamasıyla mevcut başkan Şenol Sardoğan’a tam destek verdiğini açıkladı.


Ercan ÇELİK

1 Aralık 2015 tarihinde yapılacak olan ilçe kongresinde tekrar aday olduğunu belirten Şenol Sardoğan’a çeşitli çevrelerden destek mesajları gelmeye devam ediyor. CHP Tire Gençlik Kolları Başkanı Lütfi Yalvaç da yaptığı basın açıklamasında, gençlik kolları olarak Sardoğan’ın yanında olduklarını belirtti.

CHP Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlik Kolları olarak 1 Aralık ilçe kongresinin heyecanını dolu dolu yaşamaktayız. Göreve geldiğimiz süreçten itibaren öncelikle arkamızda duran partili partisiz herkese teşekkür ederiz. Biz gençler olarak çalışmalarımızda hiçbir zaman bizden desteğini esirgemeyen mevcut ilçe başkanımız 1 Aralık ilçe başkan adayı sayın Şenol Sardoğan’a çıktığı bu yolda başarılar diler, gençlik kolları olarak sayın ilçe başkanımızın yanında olduğumuzu sayın basın mensupları ve kamuoyuna bildiririz.”

Editör: Haber Merkezi