Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, kendisini desteklemek için gelen AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ve AK Parti İzmir İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay’ın da katıldığı Demokrasi Şöleni’nde Kahratlılara hitap etti.

İl Eski Başkanı Akay, “TİRE’YE BELEDİYE BAŞKANI DEĞİL, HİZMETKÂR SEÇİYORUZ”

Programda ilk olarak AK Parti İzmir İl Eski Başkanı Ömer Cihat Akay vatandaşlara hitap ederek, Tire’nin kendisi için çok anlamlı bir yer olduğunu ifade etti. Akay, “İzmir’den sizler için kalktım geldim. Önümüzdeki Pazar günü Tire’yi çok yakından ilgilendiren İzmir’i ve Türkiye’yi ilgilendiren bir seçime gidiyoruz. Kahrat’ın evladı, Kahrat’tan çıkmış, aranızdan yetişmiş genç kardeşimize Tire’yi Şehr-ül Emin olarak teslim etmek istiyoruz. Biz Tire’ye belediye başkanı seçmiyoruz, Tire’ye hizmetkâr seçiyoruz. Selman kardeşimize verilen her oyla cumhur ittifakına destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Kaya, “ATATÜRK, ‘TÜRK; ÖĞÜN, ÇALIŞ, GÜVEN’ DİYOR, BUNLAR ÇALIŞMADILAR”

Daha sonra konuşan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, “Büyük Türkiye, güçlü Türkiye, gelişen ve aydınlanan Tire için verdiğiniz destek için teşekkür ediyoruz. Sizin evladınız, siniz içinizden çıkmış Selman İçelli için geldik. Tire 2009’dan sonra geri gitmeye başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk çok güzel söylüyor, ‘Türk; öğün, çalış, güven’ diyor. Ama bunlar maalesef çalışmadılar. Siyaset hizmet içindir” dedi.

GENÇ DİYENLERİN, BAŞKAN SEÇİLDİĞİ YAŞTAYIM

Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli ise konuşmasında kendisine belediyecilik konusunda genç olduğunu söyleyenlere ithafen, “Bize genç diyorlar. Evet gencim. Tesadüfe bakın ki, tam da bunu diyenlerin, belediye başkanı seçildiği yaştayım. Demek ki zamanı gelmiş” dedi.

Gençlere istihdam amaçlı eğitim desteği vereceklerini söyleyen İçelli, gençlere Tire’nin 10 noktasında ücretsiz wi-fi spot noktaları oluşturacaklarını müjdeledi.

Editör: Haber Merkezi