27 senesi başhekim olmak üzere 31 yıldan bu yana Tire Devlet Hastanesinde Tirelilere hizmet veren AK Parti Tire Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Hayali, hastanedeki personel ile tek tek vedalaştı ve teşekkür etti.

Tire Devlet Hastanesini Avrupa standartlarının da üzerine çıkartarak Avrupanın ilk dört hastanesinden biri; Türkiye’de stage 7 belgesine (digital hastane) sahip tek hastanesi konumuna getiren, Sağlık Endüstrileri Başkanlığının Ulusal ve Uluslarası TÜSKA-SAS akreditasyon belgesini Türkiye’de alan ilk hastane olma başarısını kazanarak Türkiye’de 1 numara haline gelmesini sağlayarak sağlık camiasında ermektar başhekim olarak anılan Dr. Fatih Hayali geçtiğimiz hafta görevinden istifa ederek AK Parti’den belediye başkan aday adayı başvurusu yapmıştı. Tire siyaset arenasında geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan ismi olan Hayali bugün 31 sene emek verdiği hastaneye veda ziyareti için giderek tüm çalışanlarla vedalaştı.

VEDADA DUYDUSAL ANLAR YAŞANDI

Duygusal anların yaşandığı ziyarette Fatih Hayali’nin zaman zaman duygulandığı, bazı personelin de gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Personeliyle tek tek kucaklaşan Hayali, hepsinden ayrı ayrı helallik istedi. Ziyaretin ardından hastaneden ayrılan Hayali ilçe teşkilatı ve esnaf ziyaretleriyle programını sürdürdü.

BİR VE BERABER OLURSAK AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL YOK

Hastane ziyareti sonrası açıklama yapan Dr. Fatih Hayali, “Benim için çok zor bir gündü. Dile kolay 31 yıl boyunca Tire Devlet Hastanesinde şehrimize hizmet verdim. Tüm çalışanlarımızla ayrı ayrı vedalaşarak helallik istedim. Benim hakkım varsa sonuna kadar helal ediyorum. Onlarla birlik beraberlik içinde omuz omuza çalışarak hastanemizi bugünlere getirdik. Yoksa ben bir hiçim. Ekip çalışmasıyla başarıya ulaştık. Şimdi ise ayrılma zamanı geldi. İçimde burukluk var ama yine kutlu bir göreve çıkmanın heyecanını da yaşıyorum. Rabbim utandırmasın. Amacımız yine şehrimize hizmet etmek. Ani bir kararla aday adayı olmaya karar verdim. Ben partimizde ağabeylik rolü üstleneceğim. Herkesin abisi olacağım. Tekrar söylüyorum. Bizim ayrımız gayrımız yok. Bir olursak, beraber hareket edersek aşamayacağımız engel yok. Allah’ın izniyle koca bir teşkilat, belediye başkanlığı yapmış Mehmet Sıtkı İçelli, 8 yıl ilçe başkanlığı yapmış Mehmet Çeltikçioğlu, eski ilçe başkanımız Erdoğan Güngör eski ve yeni yöneticilerimiz, toplumun her kesiminden vatandaşımızla kucaklaşarak biz bu işi götüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi