Organize Sanayi 2. Başkanı da olan Tayfur Çiçek, dev markalar ve fabrikaların Tire’ye kendiliğinden gelmediğini, yaratılan istihdamda büyük pay sahibi olduklarını söyledi.

İSTİHDAMI BİZ SAĞLADIK

Organize Sanayi’nin gelişmesindeki en büyük etkenin gece gündüz çalışmak olduğunu belirten DSP Tire Belediye Başkan Adayı Tayfur Çiçek, sözlerine şöyle devam etti. “Tire için her gün çeşitli platformlarda araştırma yapıyoruz. Gazeteleri ve medya kuruluşlarını takip ediyoruz. İzmir’e yatırım planlayan şirketlerin ayağına gidiyor ve onlarla masaya oturuyoruz. Tire’de işsiz insan kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz. Fabrikalar ve yatırımlar kendiliğinden gelmedi. SÜTAŞ, Öncü, Avrupa markaları ve gelecekte Tire’ye gelmesini beklediğimiz üst düzey fabrikalar ile istihdam sağlamaya devam edeceğiz. İşimiz sadece yol yapmak değil.”

GÖKÇEN ve KAHRAT’A DOĞALGAZ GELİYOR

“Doğalgaz sadece bu fabrikayla sınırlı kalmayacak. Kahrat ve Gökçen’e de doğalgaz geliyor. Üniversitemiz için gerekli imzalar atıldı. Gökçen ve Kahrat’ı büyütmeye, sorunlarını çözmeye devam edeceği. 2014 yılında yasalaşan Belediyeler kanunuyla birlikte yol, su, alt yapı, mezbaha, hal ve soğuk hava depoları gibi konular ilçe belediyelerinin hizmet alanlarından çıktı. Tamamen Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandı. Yani bunları Tire’de proje diye sunanlar belediyeciliği bilmiyorlar.”

Editör: Haber Merkezi