Tire’de seçimlere sıkı şekilde hazırlanan Büyük Birlik Partisi, sürdürdüğü köy ziyaretleri kapsamında Karateke ve Akkoyunlu Köylerini ziyaret etti.

 


Ercan ÇELİK

 


Köylerde büyük coşkuyla karşılanan BBP Tire Belediye Başkanı Erkan Etçi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, burada köylü vatandaşların sorunlarını dinlediler ve çözüm önerileri içeren projelerini aktardılar.

Köy kahvesinde yapılan toplantıda yerel gündemden ziyade ülke gündemiyle ilgili konuşan Aday Erkan Etçi, "Yerel seçimlerdeyiz ama yerel yönetimlerle ilgili hiçbir vaat konuşulmuyor. Varsa yoksa bir kavga ortamı. Başbakan bir paralel devlet icat etti bütün olumsuzlukları onun üzerine yüklüyor. Sen 12 yıldır iktidarsın. Bu millet sana önce Anayasayı değiştirecek 367’nin üzerinde bir çoğunluk verdi. Sonra referandum ile değiştirecek çoğunluk verdi ve şuanda yüzde 50 ile iktidarsın. Sen kimi suçlu ilan etmeye kalkıyorsun. Dün o ablalar, ağabeyler senin için oy toplarken, senin partine çalışırken Türkiye’nin en güzel ablaları ve ağabeyleriydi. En ahlaklı ve dürüst insanlarıydı. İşadamları da Türkiye’nin en çalışkan işadamlarıydı. Yurt dışında bizim gönüllü elçilerimizdi. Bugün ne değişti. 12 yıldır sen iktidardasın. Hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, PKK özerklik ilan edeceğim diyorsa, paralel devlette varsa, örgütte varsa, çete de varsa sorumlu sensin. Çünkü hükümet sensin. Aklını başına topla ve kendine gel sayın Başbakan.” Dedi.

 


“YETKİYİ BİZE VERİN, HESAP SORUN”

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Etçi’ye köylü vatandaşlar, “Neden şimdiye kadar buraya gelmediniz?” diye sitem edince, Etçi, “Yetkiyi bize verin, o zaman gelmezsek hesabını sorun” diye yanıt verdi.


Köy ziyaretinde oldukça fazla ilgi gören BBP’ye katılımlar olurken, katılan vatandaşların rozetlerini Belediye Başkan Adayı Etçi bizzat taktı.

Editör: Haber Merkezi