BBP Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi, Milli İttifaka katılmayan Milliyetçi Hareket Partisi’ni sert ifadelerle eleştirdi.

 

Ercan ÇELİK

 

Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi’nin bir araya gelerek oluşturduğu Milli İttifak’ın Tireli milletvekili adayı Sezai Özcan, BBP Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi ve SP Tire İlçe Başkanı Mehmet Ekmen, İzmir’de yapılan aday tanıtım ve tanışma toplantısına katıldılar.

 

MHP, 3 MİLYON OYU ELİNİN TERSİYLE İTTİ

Toplantı sonrası HaberTire Gazetesi’ne konuşan Büyük Birlik Partisi Tire İlçe Başkanı Erkan Etçi, Milli İttifak’a katılmayan Milliyetçi Hareket Partisi’ni hedefe aldı ve eleştirilerini sıraladı. MHP’yi de bu ittifak içinde görmek istediklerini fakat bunun maalesef gerçekleşmediğini dile getiren Etçi, “Daha listeler oluşmadan genel başkanımız sayın Mustafa Destici’nin hiçbir ön şart ve koşulsuz olarak milletimiz için ülkemiz için  yelpazenin sağındaki tüm partilerle ittifak yapmaya hazırız demesi  ile hem Büyük Birlik Partisi hem Milliyetçi Hareket Partisi hem Saadet Partisi tabanında çok büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. Bugün geldiğimiz noktaya bakarsak MHP yöneticileri üst kurul sayın Devlet Bahçeli görüşmek için istenilen randevuya dahi cevap vermeyip gelecek olan 3 milyon oyu elinin tersiyle itmiştir. Bu da , ‘Biz MHP yöneticileri  olarak bizim ne iktidar olmak gibi bir hevesimiz  ne de ana muhalifet partisi olmak gibi bir hevesimiz yok. Biz yüzde 13 yüzde 14 oy alırız, 25 bin lira da milletvekili maaşını alırız yan gelip yatarız’ demek oluyor.

Ben buradan ülkesini seven vatanını seven milletini seven bayrağına seven kardeşlerimi sesleniyorum güçlü bir Türkiye için yarınlarımız için gelin birlik olalım. Bu ittifak güçlü Türkiyenin Türk milletinin ittifakı olsun Milli ittifak olsun.

Editör: Haber Merkezi