HaberTire Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Çelik, bu kez adaylık deklarasyonu için kamera karşısına geçti. Uzun yıllardır yaşadığı Atatürk Mahallesi’ne muhtar olmak için kolları sıvayan Çelik, hazırladığı özel video ile Atatürk Mahallesi’ndeki seçmenlere seslendi ve aday olduğunu duyurdu.

Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından neredeyse Atatürk Mahallesi’nin her kesiminde destek mesajları alan Ergün Çelik, önümüzdeki süreçte mahalle için projelerini de aktaracağını söyledi.

“ATATÜRK MAHALLESİ’NDE DEĞİŞİM ŞART”

Adaylık açıklamasının ardından yaşananları anlatan Çelik, “Tire'mizin en güzel mahallelerinden biri olan Atatürk Mahallesi'nde oturuyorum. Önceki açıklamalarımda da belirttiğim gibi mahallemizi en iyi şekilde temsil etmek için Muhtarlık görevine talibim. Adaylık açıklamamızı özel olarak hazırladığımız video ile önceki gün duyurmuştuk. Açıklamamızın ardından sayısız tebrik mesajları aldım. Atatürk Mahallesi'nde ikamet edip oy kullanacak olan seçmenlerimizden de çok güzel tepkiler aldım. Bu geri dönüşler, Atatürk Mahallesi'nde değişimin ne denli şart olduğunu bir kez daha ortaya çıkarmıştır. Seçimlere daha 6 ay var ama biz çalışmalarımıza bugünden başladık. Listemizde birbirinden kıymetli aza adaylarımız var. Bugünden itibaten hep birlikte yarın seçim varmış gibi çalışmaya başladık.” Dedi.

“ARTIK GENÇLER ÖN PLANA ÇIKMALI”

Yenilikçi, genç ve dinamik vurgusuyla yola çıktığını belirten Ergün Çelik, “Mevcut Muhtar Aysun Hanım, Atatürk Mahallesi kurulduğu günden beri muhtarlık görevini sürdürüyor. Kendisi aynı zamanda Toplukonut Sitesi'nin de Yönetim Kurulu Başkanıdır. Elbet kendisinin de mahalleye katkıları olmuştur. Ancak biz artık gençlerin ön plana çıkmasını istiyoruz. Aslında Tire bu konuda çok şanslı. Gençlerin temsil kabiliyetini ve dinamizmini Tire’ye eklenen yeni mahallelerin olduğu dönemde muhtar olarak seçilen arkadaşlarımızda gördük. Saim Yorgan, Hüseyin Zincircioğlu gibi genç muhtar arkadaşlarımız Tire’nin en büyük mahallelerini son derece başarılı bir şekilde temsil ediyorlar. Atatürk Mahallesi’nde de artık bu dinamizmi hissettirmek istiyoruz.” Dedi.

ATATÜRK VURGUSU

Atatürk Mahallesi’ni adına yakışır şekilde temsil etmeye aday olduğunu belirten genç muhtar adayı, “Biz  bu yola, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'in ‘Biz her şeyi gençliğe bırakacağız. Geleceğin ümidi, ışıklı çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir.’ sözünden aldığımız cesaretle çıktık. Büyüklerimizin de önümüzü açacağından bu yolda bizlere tam destek vereceğinden eminim.” Dedi.

“ATATÜRK MAHALLESİ ÖRNEK OLACAK!”

Atatürk Mahallesi’nin tüm Tire’ye örnek bir mahalle haline geleceğini belirten Ergün Çelik, “Elbet mahallemizle ilgili gerçekleştiremeyi planladığımız projeler de yok değil. Projelerimizi önümüzdeki günlerde parça parça açıklayacağız. Şimdilik sadece şu kadarını söyleyebilirim;  Allah'ın izni ve seçmenlerimizin teveccühü ile göreve getirilirsek Atatürk Mahallesi Tire'nin örnek mahallelerinden biri haline gelecek.” Şeklinde konuştu.

2019 yerel seçiminin farklı geçeceğini sinyallerini aldığımız bu günlerde, Ergün Çelik’in seçim kampanyası herkes tarafından merakla takip ediliyor.

Editör: Haber Merkezi