Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Emin Sefa Kayacan, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı ziyarette, bölgenin temsil edilmesi noktasında, bölgeyi tanıyan, sıkıntıları bilen birinin aday olmasının önemli olduğunu söyledi.

 

Ercan ÇELİK

 

Ak Parti Tire İlçe Başkan Yardımcısı Veysel Sağlam ile birlikte HaberTire Gazetesi’ni ziyaret eden Aday Adayı Emin Sefa Kayacan, gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

 

“ÖNEMLİ OLAN HİZMETİN GELMESİ”

Tireli iş adamı Emin Sefa Kayacan, gazetemize yaptığı açıklamada, hizmetin Tire’ye ulaşması noktasında daha etkili rol almak istediğini belirterek, “Klasik particiliğin, kısır döngülerinden uzak politikalar üretmeye çalışacağız. MHP’ye, CHP’ye, Belediyemize nezaket ziyaretleri gerçekleştireceğiz. Bunların amacı Tire’deki birlik ve bütünlüğü algı olarak yerleştirmek. Burada biz bir parti yada şahıstan öte Tire’nin Ankara’da temsil edilmesi konusunda ısrarımız söz konusu. Geçmiş 13 yıllık Ak Parti iktidarına baktığımızda hakkaten Türkiye’de oluşturulmuş çok büyük bir yatırım sinerjisi var. Büyük projeler var. Büyük yatırımlar gerçekleştirildi. Bu büyük yatırımların bir kısmı Tire’ye yansıdı ama biz isterdik ki daha çok yansısın. Bizim amacımız ilçemizi ve dolayısıyla bölgemizi Ankara’da temsil ederek, hizmetin bölgemize ulaşması noktasında daha etkili rol almak.

 

Editör: Haber Merkezi