Ercan ÇELİK

24 Haziran erken seçimi yaklaşırken, partiler milletvekilliği adaylık başvurularını almaya devam ediyor. Diğer partilerden aday adayları, basında yer alırken, henüz Ak Parti Tire’den bir isim çıkmamıştı. Bugün HaberTire Gazetesi’ne konuşan Ak Partili Emin Sefa Kayacan, aday adayı olduğunu duyurdu.

Ak Parti Tire’nin ileri gelenlerinden Emin Sefa Kayacan, 1 Kasım 2015 seçimlerinden Ak Parti İzmir 2. Bölge’de 11. Sıradan milletvekili adayı olmuştu. Kayacan, 24 Haziran seçimleri için de aday adayı olduğunu söyledi.

“AK PARTİ SIRADAN BİR PARTİ DEĞİLDİR”

HaberTire Gazetesi’ne özel açıklama yapan Kayacan, açıklamasında şu ifadelerde bulundu;
 “2001 yılında " artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" misyonu ile yola koyularak Yüce Türk Milletinin teveccühünü 16 yıldır eksilmeyen güven duygusuyla dalgalandıran AKPARTİ saflarında kutlu yolumuza devam ediyoruz. 16 yıllık çalışmalarında görülmüştür ki; Ak Parti sıradan bir parti değildir. Ak Parti, Osmanlı' nın küllerinden doğan Yeni Türk Devletinin 100. yılda oluşan diriliş hareketidir.

“BÖLGEMİZİ TEMSİL ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUM”

24 haziran 2018 seçimleri , Türk Devletinin ve dünya mazlum milletlerinin en kritik virajıdır. Dünya mazlum milletleri, Türk Dünyası ve İslam coğrafyası Necip Türk Milletinin 24 hazirandaki tercihine odaklanmış durumdadır. Böylesine dünya tarihinde bir çığır açacak seçime Ak Parti saflarından  Milletvekili Aday Adayı olarak bölgemizi temsil edebilmenin onurunu yaşıyorum. Artık ortak düşünce içerisinde istiyoruz ki bölgemiz Küçük Menderes ' in içinden çıkan, burada doğmuş, burada yaşayan, burada siyaset yapan yerli, bu toprakların çocuklarına artık meclisimizin kapıları açılmalıdır.

Bölgemiz insanlarının bu samimi düşünceleri ışığında 1 kasım 2015 seçimlerinde İzmir 2. Bölge AK PARTİ 11.nci sıradan Milletvekili Adayı olarak bölgemiz , halkımız ve partimiz adına mücadele vermiştim. Yine bu dönem bölgemiz, halkımız ve partimizin sesi olmak üzere Milletvekili Aday Adayı oldum. Sizlerin, değerli hemşehrilerimin ve dünya tarihini tesir edecek bu kritik dönemdeki partimizin davasına gönül vermiş yol arkadaşlarımın desteklerine ve dualarına müracaat ediyorum. Bizler inanıyoruz ki Cenab- Hak' kın takdirine kimse bozamaz. Bu vesile ile bütün hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekler tüm halkıma sevgi ve saygılarımı sunarım.

Editör: Haber Merkezi