Ercan ÇELİK

Ak Parti’de il ve ilçelerde kongre hareketliği sürerken, görevde en uzun süre duranlardan biri olarak dikkat çeken, Tire Gençlik Kolları Başkanı Efdal Gül de görevini vekaleten Ömer Ufuk Kulalı’ya devretti.

İl Gençlik Kolları Başkanı Adil Yüksel ve İl Başkan Yardımcılarının katılımıyla Tire’de gerçekleştirilen adaylık temayül yoklamasının ardından açıklama yapan Efdal Gül, kendisine verilen özel bir görev sebebiyle gençlik kolları başkanlığı görevini sonlandırdığını açıkladı.

HaberTire’ye konuşan Efdal Gül, “İl Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Adil Yüksel ve İl Başkan yardımcılarımızın katılımlarıyla Tire İlçe Gençlik Kolları Başkan adaylığı için temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. 7 yıldır büyük bir onur ve şerefle yürüttüm ilçe gençlik kolları başkanlığı görevini İl Gençlik Kolları Başkanım Sayın Adil Yüksel’in ilçe kongreleri ile alakalı şahsıma verdiği özel bir görev sebebiyle sonlandırıyorum.” Dedi.

“HAKLARINIZI HELAL EDİN”

Gül açıklamasını şöyle sürdürdü; “Görev yaptığım süre içerisinde partime ve şahsıma desteklerini esirgemeyen başta genç kardeşlerim olmak üzere tüm teşkilat mensuplarına ve Tire halkına sonsuz teşekkürler. Üzerimizde hakkı olan herkesten Allah razı olsun. Haklarınızı helal ediniz.”

VEKALETEN ÖMER UFUK KULALI BAŞKAN

“İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini kongre tarihine kadar vekaleten yürütecek olan ,uzun yıllardır Siyasi ve Hukuki İlişkilerden Sorumlu başkan yardımcım çok değerli dostum Ömer Ufuk Kulali kardeşime İl başkanımızın huzurunda devrettik. Bundan sonra da durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Enerjimizi ve vaktimizi makam mevki hırsları, hesapları için değil, vatanımıza milletimize hizmet etmek için harcayacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”

Editör: Haber Merkezi