Duran yaptığı konuşmasında ‘’Belediye yönetiminde esas alacağımız tek nokta liyakat olacak. Liyakat sahibi, ehil kişiler işin başında olacak’’ dedi.

31 Mart sonrasında, öncesinde olduğu gibi ittifak ruhuna göre hareket edeceğini söyleyen Duran sözlerini şöyle sürdürdü ‘’Millet İttifakının amacı Atakan Duran’ın belediye başkanı olması değildir. Bu ittifakın amacı belediyenin her bir kuruşunda hak sahibi olan insanların hakkını gözetmek, güçsüzü güçlüyü, fakiri zengine ezdirmemektir. Kapalı kapılar ardında belediye yönetilmeyecek. Bizim belediye yönetimimizde herkese eşit ve adaletli davranılacak ve tüm ihaleler, alım ve satımlar şeffaf olacak. Bir litre dahi mazotun hesabını vereceğiz.

 


‘’BİZİM DÖNEMİMİZDE ETRAFIMIZDA ZENGİNLER YARATMAYACAĞIZ’’

Bizim belediyeciliğimizde zenginleşen insanlar olmayacak. Etrafımızda zenginleşen insanlar yaratmayacağız. Belediyenin ihtiyacı olan bir ürün eğer Tire’de satılıyorsa, Tireli esnaftan alınacak. Kamu yararı gözeterek, eşit rekabet koşulları içerisinde tüm ihtiyaçlar Tireli esnaflardan karşılanacak. Kazanan biri ya da birileri değil, Tireli esnaflar olacak.



VATANDAŞIMIZ BELEDİYEYİ KENDİLERİNE AİT HİSSEDECEKLER

PERSONEL İŞİNİ HAKKI İLE YAPACAK VE TÜM SOSYAL HAKLARINI ALACAK

31 Mart sonrasında vatandaşımız, belediyeyi kendilerine ait hissedecek. Zaten olması gereken bu değil mi? Biz bunu sağlayacağız. Tahtı kadim, şehri muazzam Tire’nin şehrülemini olarak vatandaşımızın sadece iyi gününde değil, hastalığında, yaşlılığında, kötü gününde de yanında olacağız. Tüm haklarını kazanmış belediye personelimiz olacak. Bu sayede daha güler yüzlü bir şekilde hizmet verecek. Biz nasıl kendisinin tüm sosyal haklarını veriyorsak personelimizden de işini hakkı ile yapmasını isteyeceğiz ve bekleyeceğiz de.

İttifak ortağımız Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sözü bizim de sözümüzdür. Bizim dönemimizde en düşük ücretli belediye çalışanı maaşı 2200 TL olacak.

Editör: Haber Merkezi