Ercan ÇELİK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin grup toplantısında “26 Ağustos 2018’de erken seçim yapılsın” çağrısı üzerine bugün Beştepe’de Bahçeli ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimin 24 Haziran 2018’de yapılmasına karar verdiklerini duyurdu.

“NEDENİNİ TÜRKİYE ÇOK İYİ BİLMEKTEDİR”

Bu gelişme üzerine yazılı olarak açıklama yapan İYİ Parti Tire ilçe Başkanı Atakan Duran, şu ifadelerde bulundu; “Erken Seçim Ülkemiz ve Halkımıza İYİ’likler getirsin. Türk Siyasi tarihinde belki de ilk defa 2(iki) ay 6(altı) gün sonrasına erken seçim tarihi ilan edilmiştir. 24 Haziran 2018 tarihinin seçim tarihi olarak belirlenmesinin nedenini Türkiye çok İYİ bilmektedir.”

“İYİ PARTİ SEÇİME HAZIRDIR”

“Bu tarih siyasi hayatımızda bir dönüm noktasıdır. Ülkemiz ve insanlarımız 24 Haziran 2018’de Korku Duvarını yıkacak, değişim için İYİ Parti ve Meral Akşener’e görev verecektir. İYİ Parti 10 Aralık 2017 tarihinde 1.Olağan Büyük Kurultayını yapmıştır. Ülke genelinde 78 İlde teşkilatlanmasını tamamlamıştır. Kanun gereği 10 Haziran 2018 ve sonrasında yapılacak tüm seçimlere girme hakkına sahiptir. İYİ Parti Teşkilatları ve Teşkilatımız seçime Hazırdır.”

“24 HAZİRAN BİRLEŞME GÜNÜDÜR”

“Buradan tüm Tire’li hemşehrilerilerime seslenmek istiyorum.  24 Haziran 2018 Tarihi bizi biz yapan ortak değerlerde buluşma ve birleşme günüdür.  Unutmayalım!..  Çocuklarımıza bırakacağımız en kıymetli miras Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bize emaneti Cumhuriyet ve Demokrasi’dir. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlarım.  Türkiye İYİ Olacak...”

Editör: Haber Merkezi