Ergün ÇELİK 

Tire’de 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri yaklaşırken Belediye Başkanlığı aday adaylarıyla birlikte Muhtar adayları da yavaş yavaş kendilerini göstermeye başladı. Farklı mahallelerde birbirinden iddialı adayların sahaya çıktığı Tire’de, Kurtuluş Mahallesi’nden de Dudu Aslantürk Acar muhtar adayı oldu. Uzun yıllar Dört Eylül Stadı arkası, Mahmut Aşık Caddesi üzerinde giyim sektöründe hizmet veren Dudu Acar, “Mahallemizin sorunlarını biliyorum, hizmet etmek için geliyorum” sloganıyla çıktığı muhtarlık yolunda oldukça iddialı olduğunu belirtti.

Evli ve 2 çocuk annesi olan Acar, HaberTire Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Mahalle sakinlerimizin yoğun ısrarları üzerine Muhtar adayı olmaya karar verdim. Yapım gereği aktif olmayı, topluma faydalı olmayı çok seviyorum. Listemdeki aza arkadaşlarımla birlikte bu enerjimi mahalle sakinlerimin menfaatine harcamak istiyorum. Bu günden itibaren seçim gününe kadar çalışmalarımızı hızlandıracağız.

Mahallemizde bazı sorunlar olduğunu biliyoruz. Şimdi bunlarla ilgili çözüm seçenekleri oluşturuyoruz. Önümüzdeki günlerde çözümleriyle birlikte bu sorunları da tek tek belirteceğiz. Bu konuda kendime güveniyorum. İstedikten sonra yapamayacağım bir şey yoktur. Kurtuluş Mahallesi’ni Tire’de örnek mahallelerden biri haline getireceğiz. Bu süreçte mahalle sakinlerimin desteklerini bekliyorum. Bu yarışta benim gibi farklı aday arkadaşlarımız da çıkabilir. Her birisine saygı duyuyor başarılar diliyorum”

Editör: Haber Merkezi