Demokrat Parti seçimde milletvekili adayları olan Tireli esnaf ve gıda imalatçısı Alper Kasap’ı basına tanıttı. DP İlçe Başkanı Sarp, adaylarına güvendiklerini söyledi.


7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi’nde Demokrat Parti’nin İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı olan Tireli genç esnaf ve gıda imalatçısı Alper Kasap, partisinin Tire Teşkilatı tarafından önceki gün Parti binasında yapılan tanıtım toplantısı ile basına tanıtıldı.


Demokrat Parti (DP) Tire İlçe Başkanı Hasan Sinan Sarp ve ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu toplantıda Alper Kasap ile ilgili olarak kısa bir bilgilendirme yapıldı ve özgeçmişi anlatıldı. Akabinde Tireli genç milletvekili adayı niçin milletvekili adayı olduğunu, vizyonunu ve seçilmesi halinde nasıl bir vekil portresi çizeceğini ana hatları ile anlattı.

DP Tire İlçe Başkanı Hasan Sinan Sarp, Milletvekili adayları Kasap’ın adaylığı hakkında şu değerlendirmelerde bulundu;  “DP Tire İlçe Teşkilatı olarak Türkiye ve Tire’de partimizin siyasi hayatını devam ettirmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Tire’de yetişen biri olarak, yaptığı başarılı işlerle tanınan genç esnafımız ve gıda imalatçımız Alper Kasap beyefendi, Partimizin İzmir 2. milletvekili adayı oldu. Kendisi bu davaya sahip çıkarak adaylığını ilan etti. Alper beye Tire halkının da sahip çıkacağına olan inancım tamdır. Adayımız Alper Kasap’ın ve partimizin başarılı bir seçim geçirmesi canı gönülden istiyoruz ve bunun için çaba sarf ediyoruz.”





Editör: Haber Merkezi