Ercan ÇELİK

Edinilen bilgilere göre Demokrat Parti Tire İlçe Teşkilatı'nda da aday adayının hazır olduğu fakat Tire'de ittifak yapılması ihtimalinden dolayı henüz isminin açıklanmadığı öğrenildi.
Öte yandan Demokrat Parti İzmir İl Başkanlığınca Buca İlçe Başkanlık binasında düzenlenen toplantıda Buca, Urla ve Torbalı belediye başkan aday adayları tanıtıldı.

Yapılan 1.Aday Adayları Tanıtım Toplantısına İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler, Genel İdare Kurulu Üyesi Sait Demir, Merkez Karar Kurulu Üyeleri Hüdayi Kurt, Ahmet Nedim Turbil İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Metin Dökmeciler yaptığı açıklamada; 2 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da gerçekleştirilen Temsilciler Meclisi Toplantısında Alınan karar neticesinde Demokrat Parti olarak 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimlerde Demokrat İzmir olarak irademizi ortaya koyarak 31 mart seçimlerinde halkımızın oylarına talibiz. İzmir'de Başta Büyükşehir olmak üzere 30 ilçede eksiksiz olarak Belediye Başkan Adaylarımız olacaktır.

Bugün de gerçekleştirdiğimiz 1.Aday Adayları Tanıtım Toplantısında 3 ilçemizin aday adaylarını tanıtacağız.

Buca Belediye Başkan Aday Adayımız Besim Toros, Urla Belediye Başkan Aday Adayımız Nilgün Kurdoğlu Pal ve Torbalı Belediye Başkan Aday Adayımız Dilek İldemir dedi.

“Hür seçimlerin mimarı” Demokrat Parti olarak 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri, hâkimiyetin yeniden millette tecelli edeceği bir dönüm noktası olarak görüyoruz.

Bu vesile ile inandığımız demokratik değerler, adalete olan inancımız, milletimize karşı sahip olduğumuz sorumluluk ve Cumhuriyet’in kurucu ilkelerine bağlılığımız gereği, 31 Mart’ın, Türkiye’de en temel sorunlardan başlayarak topyekûn bir demokratik dönüşümün başlangıcı olduğunu düşünüyor, tarihe bir not düşmek kaygısıyla da beyan ediyoruz;

Demokrat Parti olarak; demokrasiye, adalete ve milletimize olan inancımız, “herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik” anlayışımızdır.

Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı günlerde vatanına ve davasına sahip çıkan Milliyetçi-Muhafazakar, Atatürk değerlerine bağlı vatandaşlarımız için karar günü olacaktır.Hiçbir şahsi beklentisi olmadan davasına inanmış ve ona son nefesine kadar sahip çıkan dava arkadaşlarımıza aldıkları bu onurlu ve kutsal görevden dolayı teşekkür ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi