Tire’nin kalabalık mahallelerinden olan Dört Eylül Mahallesi Muhtarlığı’na başarılı kadın girişimci Gonca Yeşiller (37) aday oldu.

 

Ercan ÇELİK

 

Tire’de gerçekleştirdiği birçok başarılı girişimle tanınan Gonca Yeşiller, son olarak tekstil sektöründe kurduğu işletmesiyle tanınıyordu. Dört Eylül Mahallesi muhtarlığına aday olduğunu belirten Yeşiller, konuyla ilgili olarak ilk kez HaberTire’ye konuştu. Gazetemizi ziyaret eden başarılı iş kadını “Mahalleme hizmet etmek için adayım.” Dedi.

 

“ÇALIŞIYOR DEMEK Kİ”

Gonca Yeşiller, son olarak faaliyet gösterdiği tekstil işletmesinde geçirdiği meslek hastalığından dolayı malulen emekli olmak için yetkili mercilere başvuruda bulunarak başvurusunun onaylanmasını bekliyor. 37 yaşında emekli olan Yeşiller’in bir sloganı da “Madem ki genç emekli; çalışıyor demek ki!” oldu.

 

“ÜRETMEYİ SEVİYORUM”

Gonca Yeşiller kendini kısaca şu cümlelerle anlattı: “1977 Tire doğumluyum. İlk ve orta öğrenimimi babamın mesleği gereği Alaşehir’de bitirdim. Liseyi Tire Ticaret Meslek Lisesi’nde bitirdim. 1996 yılında eşim Sefa Yeşiller ile evlendim. 1 kızım 1 oğlum dünyaya geldi. Bu arada birçok işte çalıştım. En son kendi işimi kurdum. Halen çalışmaktayım. 16 senedir Dört Eylül Mahallesi’nde oturmaktayım. Artık insanların çoğunu tanıyorum. Çalışmayı, bir şeyler üretmeyi seviyorum. Bu nedenle mahallemize hizmet vermek için adaylığımı koydum. Bu yolda hep beraber yürümek için benimle var mısınız?”

Dört Eylül Mahallesi sakinleri için birçok projesi olduğunu dile getiren Yeşiller, muhtarlık ofisinin de mahallede bulunan evinin zemin katında yer alacağını söyledi.

 

Editör: Haber Merkezi