İzmir’in tanınmış işadamlarından, Ak Parti kurucularından, Makedonya Fahri konsolosu İbrahim Dönertaş Milletvekilliği  yolunda ’’Ben değil kazanan İzmir olsun’’,Ben değil biz varız, diyerek yola çıktığını belirtti.


AK Parti 2.bölge Milletvekili aday adayı olarak çalışmalarına başlayan Dönertaş ,gittiği ilçelerde sevgiyle balkanlı hemşerileri tarafından karşılandı.Kemalpaşa,Karşıyaka,Çiğli, Bayraklı, Bergama,Kınık Dikili ve Foça’da seçim çalışmalarında bulundu.İlçelerde ki  seçim çalışmalarında Ak Parti ilçe başkanı , yönetimi ve partililer  tarafından ilçe binasında  karşılanan Dönertaş, kendisinin doğma büyüme İzmirli olduğunu İzmir’i sokak sokak ,cadde cadde bildiğini, İzmir’in denizinin kokusunu, boyozunu,gevreğini, kumrusunu  özünden bilen,benimseyen bir kardeşinizim dedi.Balkan kökenli bir ailenin çocuğu olarak İzmir’de  doğduğunu,yaşadığını  ve aynı zamanda Makedonya Fahri Konsolosu olarak, halen onurumla görevime diplomaside devam ettiğimi bilmenizi isterim dedi.

İzmir 2.Bölge Milletvekili aday adayı İbrahim Dönertaş,Ak parti ailemizin İzmir teşkilatı kurucularındanım . İl Başkan vekili  görevlerinde bulundum.Tabiki malumunuz o yıllar sancılı yıllardı .Partimize üye bulmakta, ilçe başkanı bulmakta gerçekten zorlanıyorduk.İnsanlarda bir korku bir tereddüt vardı.Buraları CHP’nin kaleleri biz size ilçe başkanı olursak çocuklarımız işsiz kalır korkusu vardı.Düşünün bu korku algısı insanlarımıza kardeşlerimize nasıl yansıtılmış düşünün Allah aşkına . Liderimiz Recep Tayyip  Erdoğan ve değerli çalışma arkadaşları bizleri, Türkiye’mizi bu günlere taşıdı , özgür düşünen, insan haklarına saygılı, yaşanabilir bir ülke bizlere sundular .Kendilerine selam olsun.Geçen dönem 2011 Genel seçimlerinde ilimiz 11 milletvekili ile meclise girdi.İnşallah bu sayı bu dönemde 15 üzerinde olacaktır.İlimize ve ilçelerimize seçildiğim takdirde en iyi hizmeti verebilmek adına gecemle gündüzümle çalışmayı İzmir’i en iyi şekilde temsil etmeyi kendime bir görev biliyorum. Dönertaş, Hak ve Hakkaniyetle varım, Siyaset de ,iş dünyasında , diplomaside ki tecrübelerimi İzmir’imin güzel insanlarına, değerli Evlad-ı Fatihan kardeşlerime hizmet etmek için  yola koyuldum.

PARTİMİZ BÜYÜK BİR AİLEDİR
Biz koca bir sevgiyle ,çığ gibi büyüyüp bugünlere gelen ,çok şükür huzurlu mutlu bir aileyiz, bir partiyiz.Partimizin büyümesinde siz değerli arkadaşlarımızın, hanımefendilerin , genç kardeşlerimizin çok büyük emekleri vardır.Bu emekler hiçbir zaman göz ardı edilmedi ,edilmeyecektir de.Partimizde sizlerinde gördüğü gibi her dilden her renkten, kardeşlerimiz bulunmaktadır.Dil din ayrımı yapmaksızın tüm insanlarla gönül birliğimiz vardır. Hatta ülkemizin mihenk taşı Yunus Emre’nin ilahi aşkla söylediği gibi ‘’ Yaratılanı severim ,yaradan’dan ötürü’’ Bizim insanımıza bakış açımız budur.Bu seçimde değerli İzmirli hemşerilerim bizleri yalnız koymayacaktır. Gerekli duyarlılığı göstereceklerdir buna canı gönülden inanıyorum.

EVLAD-I FATİHAN OLMAKTAN GURUR DUYUYORUM
Evet balkan kökenliyim.Bizler yokluğu, zulmü, sefaleti, her şeyden önemlisi vatansızlığı yaşadık atalarımızla.İnanın acılarımız hala yüreğimizin bir kenarında durmakta.Düşünün ibadetini gizli korkuyla yapan bir insan, nelere kadir kalır ne zulümlere maruz kalır.Bunları atalarımız yaşadı bizler yaşadık.Başta M.Kemal Atatürk ve o günün değerli devlet büyükleri, sonra ki dönemlerde değişik siyasi iradeler bizleri bugünlere taşıdı.Buradan yaşayanlara uzun ve sağlıklı ömürler diler, rahmetli olanlara ise  rahmet dilerim.Mekanları cennet olsun.Buradan sizlerin aracılığıyla partimizden aday olan tüm dava arkadaşlarıma başarılar diler, şimdiden seçimlerin ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim. Allah yardımcımız olsun. 

Editör: Haber Merkezi