Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ‘Sen ne anlarsın aileden evlattan’ demesine bir tepki de MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel’den geldi.



Dilek KART


Demirel, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'ye ‘Sen ne anlarsın aileden evlattan’ diyerek kendisine dil uzatma cüretinde bulunmuş, bu durum tüm milliyetçi camiayı derinden etkilemiştir” dedi.


"OLMAZ OLSUN!"
Milliyetçi Hareket Partisi Tire İlçe Başkanı Demirel, “Başbakan’a bir çift sözümüz var. Senin ailen ve evlatların gibi, ailemiz ve çocuklarımız olacağına, olmaz olsun! Sen o evlatların ve ailen için, binlerce masum vatan evladı polislerimizi, hâkimlerimizi, savcılarımızı, gazetecilerimizi harcamaktan çekinmeyen bir ailenin başkanısın. Unutma her konuşmanda diline doladığın ecdadımız vatanın her bir karışında devlet için, millet için gözlerini kırpmadan evladını, kınalı kuzularını cepheye gönderdiler. Vatan için evlatlarından, canlarından, cananlarından geçtiler. Biz de diyoruz ki söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. Hiç birimiz ve evlatlarımız vatandan ve milletten üstün değildir. Sizler gibi evladını vatanın menfaatlerinden üstün tutanlar bir gün elbet tarihin karanlık sayfalarındaki yerini alacaktır” şeklinde konuştu.
Editör: Haber Merkezi