Tire’nin tek Bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Emel Gündüz Denizaslanı, seçimlerin ardından Tireli hemşehrilerine teşekkür ettiği bir basın açıklaması yaptı. Tire’nin yeni Belediye Başkanı Atakan Duran’ı da tebrik eden Denizaslanı, yaptığı açıklamada şu cümlelere yer verdi;

“Değerli Hemşehrilerim,

32 yıllık siyaset, 25 yıllık sivil toplum örgütleri birikimlerimi siz değerli hemşehrilerimle paylaşmak, temel belediyecilik, sosyal ve kültürel hizmetleri yeni bir yaklaşımla sizlere sunabilmek için köy köy, mahalle mahalle dolaşıp, sizlere ulaşmaya çalıştım. Her birinizden ayrı ayrı sevgi,  saygı ve ilgi gördüm. Hepinize tek tek teşekkür ederim.

Alan çalışmalarım sırasında, Tire’ye hizmet etmek amacıyla yola çıkan, her biri birbirinden değerli tüm aday arkadaşlarımdan da aynı sevgi ve saygıyı gördüm.  Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Tire’mizin haberlerini en doğru şekilde hazırlayıp hızla halkımıza ve diğer iletişim kanallarına duyuran basın çalışanlarına da seçim süresinde sergiledikleri duruş ve gösterdikleri çaba için çok teşekkür ediyorum.

Sevgili hemşehrilerim,

Görev alma yarışında Millet İttifakı adayı Sayın Atakan Duran, sizlerin oyları ile güzel ilçemizi 5 yıl boyunca yönetmek üzere görevlendirildi. Önümüzdeki bu beş yıllık süreçte Tire’yi seven tüm hemşehrilerimizin, kendisine destek vereceğine, yardımcı olacağına inanıyor, Sayın Atakan Duran’ın görevini en iyi yapacağı inancı ve temennisi ile kendisini yürekten kutluyorum. Sevgi ve saygılarımla”

Editör: Haber Merkezi