Büyük Birlik Partisi’nin Tire’de Milliyetçi Hareket Partisi’ni destekleyeceği, Erkan Etçi’nin adaylıktan çekileceği yönünde ortaya atılan iddialara, Etçi’den sert yanıt geldi.



Ercan ÇELİK



Seçime sayılı günler kala Tire’de tansiyon yükselirken, fısıltı gazetesi de çalışmaya devam ediyor. Gün geçmiyor kulislerde yeni dedikodular, yeni iddialar ortaya atılmasın. Son iddialara göre BBP Tire Belediye Başkan Adayı Erkan Etçi adaylıktan çekilecek ve BBP olarak Tire’de MHP’yi destekleyecekler. Bu iddialar karşısında HaberTire Gazetesi’ne konuşan Erkan Etçi, iddiaları sert bir dille yalanladı.



“FIRILDAK OLMAYACAĞIZ”
Büyük Birlik Partisi’nin bugüne kadar hiçbir şaibeli işte parmağı olmayan, iyilerin yanında kötülerin karşısında olan bir parti olduğu dile getiren Etçi, “Biz Muhsin Yazıcıoğlu’nun kurduğu 21 senelik bir siyasi hareketiz. Biz bu günlere hiç devlet yardımı almadan gelmiş bir partiyiz. Şehit genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi bir saniyesine hükmedemediğimiz bir dünya için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yok.  Evet bizde diyoruz ki bir saniyesini hükmedemediğimiz bir dünya için fırıldak olmayacağız.  Doğru gideceğiz, doğru söyleyeceğiz, dik duracağız düz yürüyeceğiz.” Dedi.




“BİRLEŞMEK İSTEYEN VARSA BBP’YE GELSİN”
Son günlerde Tire’de BBP’yi karalamak adına çeşitli dedikoduların ortaya atıldığını söyleyen Erkan Etçi, “Tire’de  kulaktan kulağa yayılan bir dedikodu hakim olmuş. Yok efendim neymiş Büyük Birlik Partisi seçimlerde MHP’ye destek verecekmiş. Yok efendim Büyük Birlik Partisi belediye başkan adayı Erkan Etçi adaylıktan çekilip MHP’ye destek verecekmiş. Çok değerli Tireli kardeşlerimizin şunu bilmesini isterim; biz Büyük Birlik Partisi olarak ne AKP’ye ne CHP’ye, ne MHP’ye, ne Saadet’e destek vermiyoruz ve birleşmiyoruz. Biz seçimlere Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Tire’de de kendi adayımızla giriyoruz. Birleşmek isteyen parti varsa buyursun gelsin bu güne kadar hiç denenmemiş tek temiz siyaset yapan Büyük Birlik Partisi çatısı altında birleşelim. Bizim oramız buramız oynamaz biz ülkücü, meneviyatçı, milliyetçi tek partiyiz. Biz Tire’de olduğu gibi Türkiye’nin her yerinde de seçimlerin galibi alacağız.  Büyük Birlik Partisi bu seçimlerden güçlenerek çıkacak bundan herkes emin olsun. Öyle karalama politikalarıyla bu işler olmaz.  Korkunun ecele  faydası yok. Son söz olarak diyoruz ki  ‘Hilal içinde gül vur mührünü sende gül’ saygılarımızla .” dedi.

Editör: Haber Merkezi