Cumhur İttifakı AK Parti Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, Belediye Meclis üyeleri ve adayları ile birlikte Tire’nin doğu köyleri olan Boynuyoğun, Işıklı, Kireli, Dereli, Kürdüllü, Çobanköy, Osmancık, Saruhanlı, Yeğenli, Kırtepe, Kocaaliler ve Sarılar köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla yakın temasta bulunan İçelli, kadınlarla sohbet etti, çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve fotoğraf çektirdi. Halk Cumhur İttifakı adayını adeta bağrına bastı.

TİRE’Yİ HAK ETTİĞİ SEVİYEYE GETİRMELİYİZ

Selman İçelli ziyaretleri esnasında yaptığı konuşmalarda, “Tiremiz tarımın ve hayvancılığın önde gelen merkezlerinden bir tanesi ama maalesef Tire’de bir mezbaha bile yok. Bu bir ayıptır. Yakışmıyor Tiremize. Allah nasip ederse Tiremize mezbahayı kazandıracağız. Sadece mezbaha değil soğuk hava tesisi, et kombine tesisi ve modern bir hayvan pazarı da gerekiyor. Bunların hepsiyle ilgili projelerimizi hazırladık. Bizim için çiftçimiz ve ziraatçımız önemlidir. Tire’de ayrıca tarımsal kalkınma kooperatifi aracılığı ile kestane, incir, ceviz ve zeytinyağı ile ilgili projelerimiz var. Tire için madem dağlarından yağ ovalarından bal akan şehir demiş Evliya Çelebi, biz de Tire’yi hak ettiği seviyeye getirmeliyiz” dedi.

10 YIL BOŞA GEÇTİ

Tire’nin mevcut belediye ile 10 yılını boşa geçirdiğini belirterek konuşmasını sürdüren Başkan Adayı İçelli, “Tire 10 yılını boşa geçirmiştir. Bir stadyumla 10 yılını geçirdi Tire. Biz belediyeciliği çok iyi biliyoruz. 5 yıl belediye meclis üyeliği yaptım. Bizim referansımız, İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı ile İstanbul’u İstanbul yapan Recep Tayyip Erdoğan’dır. 2004-2009 yıllarında Tire’de yapılan içme suyu projesinden hastanesine, doğal gazın Tire’ye gelmesinden belediye sarayının yapılmasına kadar pek çok proje 2004-2009 yılları arasında yapılmıştır” dedi.

Editör: Haber Merkezi