Cumhur İttifakı Tire Belediye Başkan Adayı Selman İçelli, Tire’deki sendikaların temsilcileri ve üyeleri ile Tire Öğretmenevinde düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Toplantının açış konuşmasını Eğitim-Bir-Sen Tire Temsilcisi Levent Çiftgümüş yaparak 31 Mart Mahalli İdareler seçiminin Tire için hayırlı uğurlu olmasını diledi. Toplantıya Memursen federasyonuna bağlı Eğitim Bir Sen Temsilcisi Levent Çiftgümüş, yönetim kurulu ve öğretmen üyeleri, Sağlık Sen Tire temsilcisi, TOÇ Bir Sen Tire temsilcisi, Diyanet Sen Tire temsilcisi, Kamusen federasyonuna bağlı Türk Eğitim Sen temsilcisi Gökhan Karmış, yönetim kurulu ve öğretmen üyeleri.
 

KİM TİRE’YE DAHA İYİ HİZMET GETİREBİLİR
Sadece eğitimin konuşulduğu toplantıda Cumhur İttifakı adayı İçelli, Tire’deki eğitim sendikalarının temsilcileri ile her zaman istişare halinde olarak Tire’yi birlikte yönetmek istediğini kaydetti. Eğitim camiasının ilgiyle dinlediği toplantıda İçelli şöyle konuştu, “Tiremize daha güzel hizmet erebilmek için bir göreve talip olduk. Siyaset yaparak sizlerden oy istemeye gelmedim. Sadece şunu söylemek istiyorum, hepimiz Tiremizi düşünüyoruz, Tiremiz için iyice düşünerek oy vermenizi istiyorum. Mevcut adaylardan kim Tire’ye daha iyi hizmet getirebilir. Kim tiremizi hak ettiği layık olduğu seviyeye getirir diye düşünüyorsanız ona oy verin.”
 

TİRE’YE FAKÜLTE ÇOK KISA BİR SÜRE İÇİNDE KAZANDIRILMIŞ OLACAK
Tire’nin tarihte eğitimin önder kentlerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Adayı İçelli, “Tire’de eğitim konusunda da eksiklikler var. Bundan bir hafta önce Ege Üniversitesi Rektörü Necdet Budak Tiremizi ziyaret etti. O ziyaret, kendiliğinden gelişen bir ziyaret değildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın isteği doğrultusunda yapıldı bu ziyaret. Tire’ye bir fakülte kazandırmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyim. Tire’ye fakülte çok kısa bir süre içinde kazandırılmış olacak. Bir öğrenci yurdu da gerekiyordu. Öğrenci yurdumuzun da temeli mayıs ayında atılacak. 250 kişilik öğrenci yurdu da Tiremize hayırlı olsun” dedi.
 

TİRE’Yİ SİZİNLE YÖNETMEK İSTİYORUM
Belediye başkanlığı görevi kendisine verildiğinde bu tür toplantıları sıkça düzenlemek istediğini kaydeden İçelli, “Her zaman sizlerle istişare edeceğiz her konuyu. Tire’yi sizinle yönetmek istiyorum. Okulların ne eksiği varsa belediye olarak gidereceğiz. Öğretmenlerimiz bizim için çok değerlidir. Daha iyi bir eğitim sunmaları için üzerimize düşen ne varsa hepsini yapmaya hazırız. Bu tür toplantıları çok sık yapacağız. Belediye başkanı sadece çöp toplayıp yol yapmaz. Her anlamda şehri emindir ve her sorunla ilgilemek onun boynunun borcudur” dedi.
 

Editör: Haber Merkezi