Ergün ÇELİK

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Sekreterlik görevini alarak partinin ikinci adamı olan İzmir Milletvekili Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Genel Sekreterlik görevinin ardından ziyaretlerine Küçük Menderes Havzası’ndan başladı. Önceki gün Bayındır Hasköy’de kurulacak olan arıtma tesisinin temel atma törenine katılan Sındır, törenin ardından Küçük Menderes Havzası’nda bulunan İlçeleri bir bir ziyaret etti. Akşam saatlerinde Tire’ye gelen Sındır, burada İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve Parti Yöneticileri tarafından karşılandı. Gerçekleştirilen ziyarete CHP Eski Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan da katıldı.

“KÜÇÜK MENDERES HAVZASI ÇOK ÖNEMLİDİR”

Küçük Menderes Havzası ziyaretlerinin Genel Sekreterlik görevini devraldıktan sonra yaptığı ilk siyasi tur olduğunu söyleyen Sındır, parti binasında yaptığı konuşmada önemli konulara değindi. Sındır yaptığı konuşmada; “ Bölgemiz her açıdan çok önemli. Bu bölge Küçük Menderes Havzası itibariyle, bitkisel üretim, hayvansal üretim, bahçe tarımı gibi çok çeşitli üretim alanlarında çok zengin bir bölgedir. Bu nedenle ilk ziyaretlerime Küçük Menderes Havzası’ndan başladım. Öncelikle Tire CHP Örgütü’ne geçmişten günümüze kadar emek vermiş tüm başkan ve yöneticilerimize, Kadın ve Gençlik Kollarımızın tamamına şukranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle son kongrede Yeni İlçe Başkanı olan Hakan Şenoyar’a partimize kattığı yeni heyecandan ötürü teşekkür ediyorum.


“HEPİMİZİN BİR HEDEFİ VAR”

Cumhuriyeti kuran, Cumhuriyetin kuruluş felsefesini oluşturan bir parti olarak ve o temeller üzerinde yükselen ve yücelen bir parti olarak bizi var eden, aslında bu partinin değerlerine sahip çıkan üyelerimizdir. Her zaman söylüyorum, bizim aramızda rekabet, kavga, çatışma olmaz. Bizim bir ideolojimiz var. Bu ideoloji, Cumhuriyetin ilkeleri ve değerleri, Atatürk’ün ilke ve değerleridir. Bizler bunlar üzerinde varız, bunlar üzerinde var olmaya da devam edeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin en ufak bir tereddütü dahi olmasın. Aynı yolda yürüyen Cumhuriyet Halk Partililer olarak biz olsak olsak yarış içinde oluruz. Hepimizin hedefi birdir.


“HEPİMİZE BÜYÜK GÖREVLER DÜŞÜYOR”

Artık parti içindeki mücadeleleri bir kenara bırakıp, omuz omuza verip, bu ülkeyi karanlığa götüren anlayışa ve onun iktidarına karşı mücadele etmemiz gerekiyor. Bundan sonraki süreçte daha çok dayanışmamız daha çok paylaşmamız gerekiyor. Bu yüzden hepimize büyük görevler düşüyor.

 

Editör: Haber Merkezi