Tire Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyelerinden Atilla Çallıoğlu’nun ‘meclis üyeliği’ görevlerinden istifa etmesi sonrasında boşalan yerlere yeni isimler görevlendirildi. Bu isimlerden CHP’li Emrah Gacan, Tire Belediye Meclisi’nin yeni üyesi oldu. Meclisimizin yeni üyesi Gacan, mazbatasını aldı. Mazbatayı Hakan Şenoyar verdi. Gacan, dün Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü binasına giderek İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ve yöneticilerle bir araya geldi.


GACAN, “SİYASET BİR BAYRAK YARIŞIDIR”
Emrah Gacan, mazbatasını aldıktan sonra, kısa bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:  “Partimde, 12 Eylül sonrası kurulduğu günden bu yana gerek ‘gençlik kolları’, gerekse ‘yönetim kurulu’, gerekse ‘kongre delegeliği’ olmak üzere birçok görev aldım. Halkımızın verdiği bu destekle de bu göreve gelmiş bulunmaktayım. Sonuçta siyaset bir bayrak yarışıdır. Demokrasilerde kırgınlık olmaz demokrasilerde çalışmak olur, ilkelerine sahip çıkmak olur ve siyaset yapan kişiler kendisi için değil Türk halkının menfaatleri için çalışma yapar bizde. Demokratik olarak Atatürk’ün uniter devlet yapısı içerisinde yönetildiği bir Türkiye’de, her CHP kadrosunda olduğu gibi, CHP Tire İlçe Belediye Meclisi olarak görev yapmak şahsım için bir onurdur. Almış olduğum bu görevi partimin ilke ve doğrularıyla toplum menfaatlerini ön planda tutarak yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Aldığım bu bayrağı daha ileriye götürmek için öncelikle ilçe başkanımla,  partim ile ve ekip arkadaşlarımla çalışmak isterim ve bunun için ne gerekirse de yaparım. Yüce Türk milletinin bir ferdi olarak. Almış olduğum bu görev partime ve Tire halkına hayırlı olsun.”


ŞENOYAR, “PARTİMİZİN MUTFAĞINDA YETİŞMİŞ FEDAKAR BİR ARKADAŞIMIZ”
Mazbata töreninde CHP İlçe Başkanı Hakan Şenoyar da kısa bir konuşma yaptı ve şunları söyledi:  “Mevcut üyemiz sayın Atilla Çallıoğlu'nun iş yoğunluğu sebebiyle istifasıyla boşalan üyeliğe geçen, Değerli üyemiz Emrah Gacan ile uzun yıllara dayanan bir çalışma fırsatı buldum. Kendisi partimizin ilk kurucu gençlik kolları üyeliği yapmıştır. Partinin mutfağından yetişmiş bir üyemizdir ve kendisinin her türlü fedakarlıklarına bu parti şahit olmuştur. Kendisinin meclis üyeliğinde CHP’yi en iyi şekilde temsil edeceğinden, Partimizin ilke ve doğruları ile Tire halkının menfaatine göre hareket eden bir meclis üyesi olacağından da hiç şüphemiz yoktur. Ülkemizin genel durumu ortadadır Tek adam iktidarına giden yolda kendisinin de diğer CHP’li meclis üyelerinin de gerekli hassasiyeti göstereceğinden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu görev için kendisine, Partimize ve Tire halkına hayırlı olmasını ve bu yolda da başarılarını diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi