CHP İzmir İl Başkanı Sinan Sarıküse, Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak, Ödemiş Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Dalar ve Bayındır Gençlik Kolları Başkanı Samet Malal HaberTire Gazetesi’ni ziyaret ettiler. HaberTire Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ercan Çelik ve Genel Koordinatör Ergün Çelik ile görüşen CHP’li gençler, referandum için çalışmalara başladıklarını ifade ettiler.

 

 

ÇOLAK: GELECEĞİMİZ İÇİN HAYIR!

Tire’de “Hayır” kampanyası için çalışmalara esnafları ziyaret ederek başladıklarını belirten Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak, “Biz Cumhuriyet Halk Partili gençler olarak partimizin çıkarlarından öte önce Türkiye Cumhuriyeti dediğimiz için bugün sokaklarda esnafımızla beraberdik. Bizler cumhuriyetin kurucusu ülkemizin ilk ve son başkomutanı Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız ilke ve inkilaplarından çıkmayacağımız için bugün sokaklardayız. Cumhuriyetimizin ne kadar zor şartlarda kurulduğunu hepimiz biliyoruz. Eğer bugün cumhuriyet olmasaydı ülkemizde başkanlık sistemini önerenler o koltuklarda oturuyor olamazlardı. Başkanlık sistemi demek cumhuriyetimizi yok etmek demektir. Buradan bütün genç kardeşlerime seslenmek istiyorum. Bugün ülkemizin içinde bulunduğu durum neticesiyle hangi siyasi partiye üye olduğunuz veya hangi siyasi partiye  oy verdiğiniz önemli değil önemli olan ülkemizin geleceği bizlerin geleceğidir. Bütün genç kardeşlerimi cumhuriyetimize sahip çıkması için tek adam rejimine geçmemek için CHP Gençlik Kolları olarak başlattığımız hayır kampanyamıza bekliyorum.” Dedi.

 

SARIKÜSE: “CUMHURİYETİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

HaberTire’ye konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, “Tire İlçe Gençlik Kolları Başkanım Görkem Çolak ve ekibini çalışmalarından dolayı ve Tire halkımızın misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim. İzmirimizin 30 ilçesinden Tiremiz gibi referandum için güzel yorumlar alıyoruz. İzmirlinin referanduma karşı bakış açıları ve düşünceleri netleştiğini şimdiden görebiliyoruz. Bizler CHP İzmir gençliği olarak her daim cumhuriyetimize sahip çıkacağız.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi