Ercan ÇELİK

 

Tire gerçekleştirilen toplantıya CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Evsen, İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve Küçük Menderes Havzasındaki Gençlik Kolları Başkanları katılım gösterdi.

Toplantının Ağırlıklı konuları  Bölge Sorunları, Yaklaşan Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Ve Nasıl Daha Güçlü Bir Cumhuriyet Halk Partisi Yaratabiliriz Oldu. İlk Sözü Bölge Toplantısına Ev Sahipliği Yapan Cumhuriyet Halk Partisi Tire Gençlik Kolları Başkanı Görkem Çolak aldı.

birlik ve beraberlik vurgusu yapan Çolak, birlikte daha güçlü chp birlikte daha güçlü küçük menderes sloganlarının parolamız olması gerektini söledi.

Görkem Çolak Kürsüden İndikten Sonra Sıra ile Diğer İlçe Gençlik Kolları Başkanları Söz aldı.

İlçe Gençlik Kolları Başkanlarından sonra İl Başkanı  Sinan SARIKÜSE kürsüye çıktı.

Sarıküse'de Konuşmasında Birlik Ve Beraberlik Çağrısı Yaparken CHP Gençliği Cumhuriyet Halk Partisi'nin Öz Güçüdür Ve Her daim ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izindedir dedi.

Sinan Sarıküse'den sonra söz alan gençlik  kolları genel başkan yardımcısı mustafa evsen cumhuriyet düşmanlarına inat cumhuriyet bayramını cumhuriyet halk partisi olarak meydanlarda coşkuyla kutlayacaklarına vurgu yaptı. Cumhuriyet halk partisi gençliğinin yarın seçim varmışcasına meydanlarda ve sokaklarda çalıştığını ve iktidarı bütün benlikleri ile hissettiklerini söyledi.

Evsen’den sonra tekrar kürsüye çıkan Çolak katılımları için herkese teşekkür ederken “Cumhuriyet Halk Partisi ailesi büyük bir ailedir ve bütün sorunları aşacak güçtedir” dedi.

Editör: Haber Merkezi