Ercan ÇELİK

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı ve CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar, HaberTire’ye yaptıkları açıklamada üzüntülerini dile getirdiler, başsağlığı dilediler.

FALAKALI: “TİRELİLERE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM”

Ak Parti Tire İlçe Başkanı Mert Falakalı, açılkamasında “Tireli siyasetçi ve İşadamı Mustafa Güngör’ün rahatsız olduğunu, durumunun iyi olduğunu biliyorduk. Maalesef az önce kendisinin ölüm haberini aldık. Değerli büyüğümüz Merhum Mustafa Güngör’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Cumhuriyet Halk Partisi camiasına ve Tirelilere başsağlığı diliyorum.” Dedi.

ŞENOYAR: “BEN KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORDUM”

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar ise açıklamasında şu ifadelerde bulundu; “Deneyimli Siyasetçi ve İşadamı Mustafa Güngör’ün vefat haberini az önce üzüntüyle öğrendim. Mustafa Güngör’ün siyasette kendine has bir tarzdı vardı. Kah güreştiğimiz kah barıştığımız günler oldu. Kah küsüştüğümüz kah görüştüğümüz günler oldu.

Ben kendisini çok seviyordum. Kendisiyle en son Ramazan Bayramı’nda görüştük. Bayramını kutladım. Çocuklar gibi yumuşacık bir kalbi olan değerli bir büyüğümüzü kaybettik. Büyük üzüntü duyuyorum. Kendisi gerçek bir CHP’liydi. Ailesinin ve partimizin başı sağ olsun.”

Editör: Haber Merkezi