CHP Tire Eski Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Deniz Öksüm, son zamanlarda ilçedeki istifalara dikkat çekerek, örgütün tekrar seçime gitmesi gerektiğini söyledi.

 

Ercan ÇELİK

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde uzun yıllar Tire Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Bahadır Deniz Öksüm, Tire CHP’de son günlerde yaşanan istifaları değerlendirdi. Öksüm, yaptığı açıklamada, ilçe örgütünün gençlerin sesine daha çok kulak vermesi gerektiğini vurguladı.

 

Öksüm, “Son günlerde Tire CHP ilçe başkanlığında yaşanan olaylar karşısında örgüt olarak her kesimin rahatsızlığı  gözle görülmektedir. Kaldı ki daha 2 sene önce 2014 mart ayı itibarı ile tire’de görülmemiş bir başarıya imza attık. 64 yıl sonra tire’de chp bayrağını sn belediye başkanımız  Tayfur Çiçek ,ilçe başkanımız Şenol  Sardoğan  kadın kollları başkanımız Sezer Konursay çok değerli  meclis üyelerimiz ile genci yaşlısı, partili partili olmayanı hep beraber aile gibi zorluklara göğüs gererek seçim kazandık. Hatta şimdiki ilçe başkanımız Hakan Şenoyar da ilçe yönetimiz olarak çok çalıştı emek verdi. Şimdi geldiğimiz durum ise seçim kazanmış bir partiye yakışmayan  bir kaos ortamıdır ve sağlıklı değildir. Biz bu kadar emek vermiş seçimi kazanmışken. Ana kademe ilçe yönetimindeki büyüklerimizin istifa gerekçelerinin haklılık paylarının araştırılması gerektiğini savunuyorum.  Yaklaşık 10 kişi istifa etti. Ateş olmayan yerden duman tütmez. Demek ki sistemin bir yerinde sorun var.  Zaman birlik beaberlik günü memleket meseleleri başkanlık gibi cumhuriyet karşıtı bir rejim değişikliği ile meşgulken biz ,Tire’de chp ilçe yönetimi ile ilgileniyoruz. Kaldı ki Tiremizde dev asfalt projeleri, büyük stad projeleri, gayet başarılı bir futbol takımımız ayrıca kırsalda ürettiğimiz zeytinyağı kooperatifleri gibi başarılı projelerimiz varken biz CHP ilçe yönetimimiz ile uğraşıyoruz.” Dedi.

 

“HERKES ŞAPKASINI ÖNÜNE KOYSUN!”

Bahadır Deniz Öksüm, açıklamasına şu şekilde devam etti;

“Uzunca yıllar gençlik kolları başkanlığı yapmış bir kardeşiniz  ve ilerde siyaset yapmak  isteyen partimizin yetiştirdiği bir genç olarak ilk adımı ben atıyorum ve daha önce  ağzımdan çıkan gerek kırıcı gerek pervazsız kelimeler  için kırdığım her bireyden özür diliyorum. Siz de kendi şapkanızı önünüze koyun  ve  bizim de gelecekteki siyasi kariyerimiz adına CHP’nin Tire’deki birlik beraberliği için şapkanızı önünüze koyun, biz büyüklerimizden çok şey öğrendik. Sizde artık gençlerin sesine biraz olsun kulak verin.  Madem ki ilçe başkanlığı sorunsuz ve başarılı işliyor, madem ki istifa eden yöneticiler haksız diyorsunuz bu durumda  CHP Tire Örgütü olarak seçime gitmenizde bir sorun olmaması gerekir. Zaten ilçe yönetimi  başarılı ise sayın Şenoyar  tekrar seçilir. Hakan Şenoyar başkanımın tekrar seçileceği kanısındayım ve kongreden çekinmediğini düşünüyorum.

Sonuç olarak CHP sosyal demokrat bir partdir. Demokrasi adına tekrar seçim sorun olmamalıdır. Birlikte nice seçim zaferleri adına tüm kamoyuna duyruyorum esenlik ve cumhuriyetle kalın.”

Editör: Haber Merkezi