CHP Gençlik kolları başkanı Görkem Çolak ve ekibi bayrağı dağıtırken eski ilce başkanı Şenol Sardoğan gençlere projesinde eşlik ederek destek verdi.

 

Gazetemize açıklama yapan gençlik kolları başkanı Çolak, “Her bireyin kendisinin, geleceğinin, torunlarının ve çoçuklarının geleceği için 16 nisanda sandığa gitmenin  öneminden bahsetti ve tek adamın değil Türkiye'nin güçlenmesi için Hayır denmesi gerektiğini söyledi. “Ülkenin Karanlıklara Değil Aydınlıklara Kavuşması için Hayır Demeliyiz” Dedi.

 

Çolak, “Son olarak da Tire'deki 77 billboardı kiralayarak hepsine Hayır Afişleri astıran  500 adet Türk bayrağında bize destek olan ve her zaman maddi manevi bizden desteklerini esirgemeyen eski ilçe başkanımız Şenol SARDOĞAN'a şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ederiz. Bu Projede bize destek veren Bayındır CUMHURİYET HALK PARTİSİ GENÇLİK KOLLARINA da ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.” Şeklinde konuştu.  

 

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Şenol Sardoğan ise, “Cumhuriyetin kalesi ve teminatı gençlerdir. Biz onlara gücümüz yettiği kadar destek vermekten bu güne kadar hiç çekinmedik ve destek vermeye de devam edeceğiz. Gençler bizim geleceğimiz, bizden sonra bayrağı devralacak nesillerdir. Bu anlamlı projede onlarla birlikte olmaktan ayrıca ben onur duyuyorum.” dedi.




Editör: Haber Merkezi