Sohbet havasında değil seçim heyecanını ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce 'nin coşkusunu köylere taşıyan CHP'li Gençler seçim gününe kadar köylerde aktif rol alacaklar.
Kalabalık bir ekiple beraber Büyükkale ve Alaylı Köylerine çıkarma yapan Tire CHP Gençliği, köy sakinlerini bir araya toplayarak Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek istedi ve CHP’nin parti politikalarını köylülere anlattılar. Aralarında Eski CHP Gençlik Kolları başkanlarından Bahadır Deniz Öksüm, Lütfü Yalvaç gibi isimlerin de yer aldığı ekipte, Konuşmayı grup adına Eski Gençlik kolları Başkanı Görkem Çolak yaptı.

16 yıllık AKP iktidarında Fetö terör örgütü yapılanmasının farkedilmemesini, Fetö terör örgütü ile halkı karşı karşıya getiren iktidarın 'Ne istedilerse verdik 'diye kandırılan bir hükümet olduğunu,Ekonomi konularında özellikle doların yükselmesini dış güçlerin oyunu diyen AKP nin bu yalanlarına halkın inanmadığını,Dış güçlerin oyunu diyenlerin neden dış güçlerle hala mücadele etmediklerini,Şeker fabrikaların satılmasını,Kapatılan 16.544 köyün 2019 yılından itibaren 5 ayrı vergi ödeyeceklerini ve CHP nin bu duruma son vereceğini,Eğitim,sağlık, Tarım ve Hayvancılık konularına değinen CHP'li gençler 24 Haziran akşamı tüm köylüleri Tire Orta Parka zafer kutlamalarını yapmak icin davet etti.
Tire CHP Gençliği köy mitinglerinin devam edeceğinin büyüyen bir CHP Gençliği ile beraber iktidara yürüdüklerini belirtiler.

Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Eski Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Remzi ŞENKİ’ 'Birçok seçim yaşadık ilk kez bu kadar heyecanlı ve coşkuluyuz..Gün geçtikçe aramıza yeni arkadaşlar katılıyor .Çalışmalarımız tüm hızıyla ve coşkusuyla devam edecek.Konularin ve programimizin üzerinde saatlerce fikir aliş verişi yaparak mevcut genel ve yerel siyaseti hassasiyetle inceliyoruz.Ekip arkadaşlarımızla bereber ortak kararlar alıp harekete geçiyoruz.Şimdi  24 hazirana odaklandık seçimlerin olasi 2.tura kalmasi durumunda hizlandirilmis bir programimiz olacak, ve ittifak partileri ile beraber calisacagiz. Sonrasinda daha da  güçlenmiş  ve kenetlenmis bir ekiple beraber emin adımlarla ve kararlılıkla yerel seçimlere hazirlanacagiz.24 Haziran seçimleri ülkemiz ve ilçemiz adına hayırlı olsun’,dedi.
 

Editör: Haber Merkezi