Haziran ayında yapılacak olan genel seçimler öncesi parti Gençlik Kolları Başkanlığında görev değişimi yapan Tire İlçe Teşkilatı. Yaş sınırını aşan Bahadır Deniz Öksüm’ün yerine Lütfi Yalvaç’ı atadı. Yalvaç, seçim döneminde partili gençleri yönlendirecek isim olacak.

Ergün ÇELİK




7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere, yavaş yavaş hazırlanmaya başlayan partilerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tire Teşkilatı’nda Gençlik Kolları’nın başındaki isim değiştirildi. Görevde bulunan Bahadır Deniz Öksüm, parti tüzüğüne göre üst yaş sınırı olan 30 yaşını aştığı için, görevini Lütfi Yalvaç’a bıraktı. 

ÖKSÜM 30 YAŞ SINIRINI GEÇTİĞİ İÇİN DEVİR ETTİ
İl Teşkilatı ve İlçe Teşkilatının istek ve onayı ile gerçekleşen görev değişimi ile partinin Tire teşkilatındaki gençleri genel seçimlere hazırlayacak ve seçim çalışmalarında yönlendirecek isim Yalvaç olacak. İlçe binasında yapılan görev devir-tesliminde CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan’da yer aldı. Yeni Başkan seçilen Yalvaç, görevi devreden Öksüm’e çiçek takdim ederek, verdiği emeklerden dolayı teşekkür etti.

YALVAÇ, ÖKSÜM’Ü ÇİÇEKLE UĞURLADI
2004-2011 yılları ve 2012-2014 yılları arasında Gençlik Kolları Başkanlığı yaptığını belirten Öksüm, 64 yıl Tire’de yerelde iktidara gelemeyen CHP’nin kendisinin de görev yaptığı bir dönemde iktidara geldiğinin altını çizdi ve bundan gurur duyduğunu belirtti. Öksüm, “CHP gençleri artık sadece bayrak ve flama asan gençler değil ve olmamalı. Gençlere daha çok önem ve sorumluluk vermeliyiz. Bu başarı için şarttır.” dedi.

YALVAÇ, SEÇİMDE BAŞARI SÖZÜ VERDİ
Öte yandan çiçeği burnunda yeni başkan Lütfi Yalvaç ise şunları söyledi: “Tire İlçe ve İzmir İl teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Beni böyle bir göreve layık gördükleri için. CHP’nin zirveye çıkması için birey olarak, genç arkadaşlarımızla birlikte elimden ve elimizden geleni yapacağız. Siyasi çalışmaların yanı sıra gençlere yönelik her türlü sosyal çalışma ve etkinlikleri de yapacağız.” dedi.

Editör: Haber Merkezi