Ankara'daki birebir görüşmede referandum sürecinde çalışmalarından dolayı Kılıçdaroğlu’nu tebrik etti. Kılıçdaroğlu’nun bu görüşmeden son derece memnun kaldığını belirtti ve başkan Çolak'la Tire hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KILIÇDAROĞLU’NDAN TİRE’YE SELAM
KILIÇDAROĞLU öncelikle başkan ÇOLAK'ın ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti. Tire’yi daha önce ziyaret ettiğini ve Tire'nin Türkiye genelinde yaşanacak ilçelerden bir tanesi olduğunu dile getirdi. Tire’de yapılmış olan projelerin ve stat hakkında bilgisinin olduğunu Tire'nin bu tür projelerle daha kaliteli ve yaşanır bir şehir haline geleceğini beyan etti. Bu hizmetlerde emeği geçen başta belediye başkanından en alt kademesine kadar herkese teşekkürlerini ilettiğini belirtti. Tire halkına sevgilerini ve selamlarını illeti.

CHP gençlik kolları başkanı Görkem ÇOLAK; “Genel Başkanımız Sayın KILIÇDAROĞLUNU’NA öncelikle ülke geneli bu kadar yoğunken zaman ayırdığı için teşekkür ediyorum. Kendisiyle yarım saat hoş bir sohbette bulundum. Tire'miz hakkında bilgilendirme yaptım ve gençlik kolları olarak yaptığımız çalışmaları gösterdim. Genel Başkanımız bütün Tire gençliğini tebrik ederek başarılarımızın devamını diledi. Tire genelinde projelerimiz kaldığımız yerden devam edeceğiz ve genel başkanımıza sunum yapmaya gideceğiz. Bütün Tire gençliğini projelerimize katkı koymaya davet ediyorum.”


 

Editör: Haber Merkezi